Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Κεντροδεξιά επανένωση πολιτικών τζακιών. Τα «πρόβατα» θα ακολουθήσουν;

Είναι θλιβερό αυτό που παρατηρείται αυτές τις ώρες στην κεντροδεξιά πολυκατοικία, γιατί ουσιαστικά περί πολυκατοικίας πρόκειται και όχι περί πολιτικής παράταξης. Αλλά αφού όμως η επανένωση γίνεται από τον ίδιο άνθρωπο που την διέλυσε, τι άλλο καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει κανείς; Η προσωπική πολιτική διάσωση πάνω απ’ όλα.

Αντί λοιπόν να υπάρξει ένας νέος προσδιορισμός μιας σύγχρονης φιλελεύθερης παράταξης που πράγματι έχει ανάγκη η χώρα, στη βάση όμως σύγχρονων καταστατικών δημοκρατικών αρχών, οι οποίες θα ανοίγουν τη δημοκρατία σε όλα τα μέλη του κόμματος και όχι σε μια μικρή ολιγαρχία πολιτικών τζακιών, πολιτικών γόνων και πολιτικών κλώνων, καθώς και στη βάση ξεκάθαρων πολιτικών θέσεων απέναντι στο κρατικοδίαιτο καθεστώς, στη δημιουργία του οποίου συνέβαλε τα μέγιστα και η ίδια η ΝΔ, αντιθέτως παρατηρούμε εμβρόντητοι, να επιχειρείται μια από πάνω συνένωση πολιτικών τζακιών και πολιτικών γόνων, επισείοντας την ανάγκη αντιμετώπισης της ανερχόμενης Αριστεράς.

Πρέπει όμως να γνωρίζουν όλα αυτά τα απόλυτα υπεύθυνα πολιτικά απολιθώματα, που έφεραν τη χώρα στο σημερινό κατάντημα και το λαό στην εξαθλίωση, ότι πάψαμε επιτέλους να είμαστε πρόβατα που θα ακολουθήσουμε τις στάνες των πολιτικών τζακιών.

Ως σύγχρονοι και ενημερωμένοι Έλληνες πολίτες, ζητάμε εμείς οι ίδιοι να αναλάβουμε τις τύχες της χώρας στα χέρια μας και όχι να τις παραδώσουμε στα ίδια τα υπεύθυνα και αποτυχημένα πολιτικά μικρομάγαζα.

Δυστυχώς όμως, όσο εξακολουθεί να ισχύει στη χώρα μας το αποτυχημένο, αντιδημοκρατικό, σάπιο και αδιέξοδο πολιτικό σύστημα της προεδρευόμενης κοινοβουλευτικής «δημοκρατίας» των οικογενειακών πολιτικών μικρομάγαζων, η χώρα δεν θα μπορέσει ποτέ να σηκωθεί στα πόδια της και να προχωρήσει. Ας το συγκρατήσουμε αυτό, θα μας χρειαστεί να το ανακαλέσουμε από τη μνήμη μας πολύ σύντομα.

hassapis-peter.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου