Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Πάλι η καραμέλα της ισχυρής «Δημοκρατίας».

Από το πρωϊ σήμερα και εξ αιτίας της επετείου της 24-7-1974, τα καθεστωτικά παπαγαλάκια στα ΜΜΕ έχουν πέσει με τα μούτρα στην προπαγάνδα περί ισχυρής «δημοκρατίας». Από το πρωϊ επαναλαμβάνουν συνεχώς σε όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ το γνωστό παραμύθι ότι δηλαδή από το 1974 και μέχρι σήμερα εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα η πιο ισχυρή δημοκρατία και για την οποία θα πρέπει να είμαστε και υπερήφανοι από πάνω.

Το καθεστώς γνωρίζει πολύ καλά πως αν αμφισβητηθεί από το λαό η ισχύουσα ψευτοδημοκρατία του, δηλαδή το σύστημα που νομιμοποιεί την εξουσία του, αυτόματα θα καταρρεύσει το ίδιο. Η ισχυρή «δημοκρατία» που μας πασάρουν είναι το πολιτικό σύστημα που ίσχυε πριν την δικτατορία και επανήλθε το 1974. Το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα το επάνδρωσαν τα παλιά πολιτικά τζάκια με τα κονέ τους και τη διαπλοκή τους και οι όψιμοι της γενιάς του Πολυτεχνείου. Αυτό το πολιτικό σύστημα είναι και η αιτία της σημερινής χρεοκοπίας της Ελλάδας. Δηλαδή όχι μόνο δεν εγκαταστάθηκε καμία ισχυρή «δημοκρατία», αλλά αυτό που εγκαταστάθηκε ήταν η επάνοδος του ίδιου προδικτατορικού πολιτικού συστήματος, ανανεωμένο με νέους νομείς της εξουσίας, το οποίο με μαθηματική ακρίβεια οδήγησε και πάλι στην σημερινή εξαθλίωση.

Ενώ το ίδιο το καθεστώς έχει καταργήσει de facto το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας και έχει παραχωρήσει την Εθνική Κυριαρχία σε δανειστές, την ίδια στιγμή έχει το θράσος να προπαγανδίζει τα φληναφήματα περί ισχυρής «δημοκρατίας» για να κλείσει τα αυτιά των πολιτών σε δημοκρατικές φωνές ελεύθερων πολιτών που αποκαλύπτουν την αλήθεια, ότι δηλαδή ένα ολοκληρωτικό καθεστώς με τις ψευδοεκλογές ενός φασιστικού εκλογικού νόμου φτιαγμένου στα μέτρα του, κατέχει την εξουσία και εξαθλιώνει το λαό.

hassapis-peter.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου