Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Η Ελληνική Γλώσσα είναι το ανυπέρβλητο δημιούργημα των Ελλήνων Λογίων!

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Η Ελληνική είναι το ανυπέρβλητο δημιούργημα των Ελλήνων Λογίων. Τί δουλειά έχουν οι γλωσσολόγοι με την Ελληνική Γλώσσα; Ποια είναι τα ιστορικά τους ευρήματα, ότι η Ελληνική Γλώσσα δημιουργήθηκε όπως οι γλώσσες που μελετούν και που τις χρησιμοποιούν για παράδειγμα; Είναι οι υποθέσεις, οι κρίσεις και οι θεωρίες τους πραγματικά γεγονότα;

Εκφράζουν οι γλώσσες αυτές κάτι άλλο εκτός από τα υλικά και τα αισθητά πράγματα και είναι η σύνταξή τους, (όταν συντάσσουν και δεν παρατάσσουν απλώς τα νοήματά τους), διαφορετική από ό,τι είναι η σύνταξη του απλοϊκού ανθρώπου, ο οποίος δεν εκφράζει θεωρητικά ή πνευματικά νοήματα;

Η γλωσσολογία είναι τμήμα της ανθρωπολογίας. Πράγματι η εποχή μας βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και ιδίως ένα μεγάλο μέρος των επιστημόνων, από τότε που η επιστήμη συμμάχησε με το εμπόριο και τη βιομηχανία για χάρη του κέρδους, με αποτέλεσμα τον βιασμό του ανθρώπου και της φύσης.

Την εποχή της αποικιοκρατίας οι αποικιοκράτες δεν έστελναν μόνον τους ιεροκήρυκες για τον προσηλυτισμό των υπόδουλων, έστελναν και τους ανθρωπολόγους, που μελετούσαν τον χαρακτήρα των φυλών για να μπορούν να τους εκμεταλλεύονται περισσότερο.

Ο Εχθρός χρησιμοποιεί τώρα τους ανθρωπολόγους και τους γλωσσολόγους για να χτυπήσει την Ορθόδοξη Πίστη, την Ελληνική Γλώσσα και την Ελληνική Οικογένεια. Η φωνητική γραφή την οποία προτείνουν οι γλωσσολόγοι ταιριάζει στις μη αναπτυγμένες γλώσσες στις οποίες οι περισσότερες λέξεις είναι ηχογενείς και χρησιμοποιούνται ως τεχνητά σήματα, όπως π.χ. τα σήματα Μορς και δεν έχουν νοηματικό δεσμό μεταξύ τους.

Οι κοινωνίες αποτελματώνονται κι οι λαοί υποδουλώνονται όταν δεν γνωρίζουν την ετυμολογία της γλώσσας τους. Οι Κινέζοι λένε, "ετοιμάσου να κατακτήσεις έναν λαό, που ξέχασε την ετυμολογία της γλώσσας τους."

Στη δική μας περίπτωση ο λαός μας δεν ξέχασε την ετυμολογία της γλώσσας του. Ο λαός μας προδίδεται από αυτούς που καταργούν τους μόνους τρόπους διδασκαλίας της ετυμολογίας της ελληνικής γλώσσας, τους τόνους, τα πνεύματα, τα φωνήεντα και τα σύμφωνα.

Η Ελληνική Γλώσσα, κατά την άποψη των γλωσσολόγων υποβιβάζεται σε μη νοηματική, αλλά σε φωνητική γλώσσα, αντίθετα σε κάθε σοβαρή επιστημονική σκέψη.

Οι Έλληνες φιλόλογοι, αλίμονο, έχουν λησμονήσει την αποστολή τους; Με ποιο τρόπο υπερασπίζονται την Ελληνική Γλώσσα μετά την νέα επιβουλή των ασχέτων δήθεν επιστημόνων οι οποίοι αν δεν είναι πονηροί εχθροί της Ελλάδος, οπωσδήποτε χρησιμοποιούν την άγνοιά τους ως επιχείρημα!

moschoblog.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου