Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ο μαρξιστής Άρης Χατζηστεφάνου "κάρφωσε" την Βούλα Παπαχρήστου για το σχόλιό της στο twitter;


Ο Άρης Χατζηστεφάνου, "ανεξάρτητος" παραγωγός ταινιών και μόνιμος θαμώνας των μαρξιστικών "συνεδρίων" (στην φωτογραφία τον βλέπουμε πρώτο αριστερά παρεούλα με τον προδότη Κωνσταντίνου της Ανταρσύα και άλλα...μπουμπούκια), έκανε παράπονα στην εταιρεία Procter & Gamble στις 25 Ιουλίου, λίγες ώρες πριν αποκλειστεί η Παπαχρήστου από το Λονδίνο:


Όπως βλέπουμε, λειτουργώντας ως κοινός ρουφιάνος, ο Χατζηστεφάνου ζητάει από την συγκεκριμένη εταιρεία να σταματήσει να υποστηρίζει την Παπαχρήστου, γιατί έτσι "υποστηρίζει τον νεοναζισμό στην Ελλάδα"!!!

Πανικόβλητη η εταιρεία και γνωρίζοντας τι εστί ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, σπεύδει να αποσύρει την στήριξή της στην Ελληνίδα αθλήτρια!

Ρωτάμε λοιπόν:

- Τι σχέση έχει ο Χατζηστεφάνου με την ΔΗΜΑΡ και την ευρύτερη αριστερά, που ανέδειξε το θέμα;
- Γιατί τόση "ευαισθησία" (=ρουφιανιλίκι) στους χορηγούς της αθλήτριας, έτσι ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά;

Είναι πράγματι εξοργιστικό, ο "δημιουργός ανεξάρτητων ντοκιμαντέρ" να συμπεριφέρεται ως καταδότης με κουκούλα, μαντέψτε ποιας εποχής: Της ναζιστικής, που τάχα...κατηγορεί!

Αυτοί λοιπόν είναι οι "προοδευτικοί" αριστεροί; Συνεργάτες του παγκόσμιου νεοταξικού κατεστημένου και πρόθυμοι καταδότες όσων δεν σέβονται την "πολιτική ορθότητα";

Να τον...χαίρεστε, "σύντροφοι"!

hellas-orthodoxy.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου