Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Εγκεφαλικός θάνατος - Δωρεά οργάνων

Η "τρομοκρατία" της "θεολογίας" των ...ανανεωτών της Εκκλησίας και της "αγαπολογίας" των πολιτικών δημίων του λαού


Αφορμή για όσα διαβάσετε και θα δείτε παρακάτω ήταν η απαράδεκτη για Ορθόδοξο Ιεράρχη τοποθέτηση του Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου σχετικά με την απόφαση να θανατωθεί ένα παιδάκι που εκτιμήθηκε ως "εγκεφαλικά νεκρό" προκειμένου να διατεθούν τα ζωτικά του όργανα ως δωρεά σε άλλους ζώντες πλην βαρέως πάσχοντες συνανθρώπους μας (βλ. εδώ).

Για το μείζον αυτο θέμα όπως και για τον φασιστικής έμπνευσης νόμο του Λοβέρδου (ο γνωστός ως νόμος Φρανκενστάϊν) ο οποίος παριστάνοντας τον καρδιογνώστη όλων των Ελλήνων είκασε πως συναινούμε όλοι να γίνουμε δωρητές οργάνων, έχουμε αφιερώσει δεκάδες αναρτήσεις.

Για αυτό το μέγα ζήτημα έχουν γράψει πολλοί και σπουδαία μάλιστα κείμενα, ωστόσο θεωρούμε ως κορυφαίες τις Θεολογικά και επιστημονικά άρτιες εισηγήσεις που ακούσαμε στην ημερίδα την οποία διοργάνωσε τον Μάρτιο του 2012 η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας με θέμα:

"ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ «ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ»;

Το πιό κάτω Video με τον καθηγητή της πυρηνικής ιατρικής του ΑΠΘ κ. Καρακατσάνη, όχι μόνο θα σας σοκάρει αλλά θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για το πως και πόσο έχει αλλοιωθεί η ανθρώπινη και ειδικά η χριστιανική σκέψη.


Ο γνωστός π. Κων/ος Στρατηγόπουλος μιλάει χωρίς περιστροφές για την ...τρομοκρατία της (ανανεωτικής λέμε εμείς) "θεολογίας"


klassikoperiptosi.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου