Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Η αυτοάμυνα

"Η Νέα Τάξη χτυπά Παιδεία, Ορθοδοξία κι ο,τι συνδέει το Εθνος με την Παράδοση", έγραψε ένας και άλλος του απάντησε: Δεν είναι η Νέα Τάξη, είναι ο σιωνισμός, που αφήνει ανέγγιχτη τη δική του Παιδεία, τη δική το "ορθοδοξία", τη δική του Παράδοση.

Ο Μπάρακ Ομπάμα δήλωσε μετά τους πρόσφατους βομβαρδισμούς της Γάζας: Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δηλαδή, έχει το δικαίωμα της αυτοάμυνας.
Ας μη συζητήσουμε ποιος είναι ο αυτοαμυνόμενος. Είναι οι στριμωγμένοι στη Γάζα, που έχασαν σπίτια, χωράφια, τη γη τους, ή είναι οι Ισραηλινοί που τους τα πήραν; Ας πάμε κάπου αλλού.

Για κάθε Γερμανό που σκοτώνεται, θα εκτελούνται 50 Έλληνες, ήταν η απάντηση των γερμανικών στρατευμάτων Κατοχής προς τους γηγενείς αντιστασιακούς, όταν είχαμε εδώ στην Ελλάδα τους απελευθερωτές - των αναλογιών τηρουμένων - εκ της Εσπερίας.
Τι γίνεται στο Ισραήλ; Για κάθε ρουκέτα που ρίχνουν οι Παλαιστίνιοι, οι Ισραηλινοί ισοπεδώνουν οικοδομικά τετράγωνα στη Γάζα. Πέτρες ρίχνουν οι Παλαιστίνιοι, με βόμβες απαντούν οι Ισραηλινοί και με άγνωστο αριθμό θυμάτων. Δεν τους ενδιαφέρει, αυτοαμύνονται, υπερασπίζονται εαυτούς.

Βλέπετε να υπάρχει καμιά διαφορά μεταξύ της γερμανικής - επί Κατοχής - αυτοάμυνας και της αυτοάμυνας των Ισραηλινών; Ένας Γερμανός νεκρός, 50 Έλληνες στον τόπο. Αυτή είναι η λογική του σιωνισμού και του επίδοξου πλανητάρχη και εκφραστή του δικαίου της αυτοάμυνας Μπάρακ Ομπάμα.
Παρεμπιπτόντως, παπικοί, προτεστάντες, ορθόδοξοι και πάσης άλλης φύσεως θρησκευτικοί ηγέτες σιωπούν, αρκούμενοι σε λόγους αγαπισμού και αγαπητικής σχέσης. Όποιο χέρι σηκώνεται, κόβεται, έχουμε δημοκρατία και ψήφο.

kyprianoscy.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου