Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ο Παπανδρέου έπεσε. Ποιος κυβερνά αυτή τη στιγμή;


Υποτίθεται ότι μια τρόϊκα πολιτικών αρχηγών (Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης), συμφώνησαν να τοποθετήσουν έναν δοτό πρωθυπουργό, τον κ. Παπαδήμο (αντισυνταγματικά λέμε εμείς, αλλά ας το αφήσουμε προς το παρόν αυτό), προκειμένου ο τελευταίος να κάνει τρία συγκεκριμένα πράγματα και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Οι τρεις αυτοί πολιτικοί αρχηγοί δεσμεύτηκαν επιπλέον και εγγράφως, με τις προσωπικές υπογραφές τους απέναντι στην τρόϊκα των δανειστών ότι θα εκτελεστούν συγκεκριμένα πράγματα. Η συνέχεια όμως που βιώνουμε δεν ακολουθεί καθόλου την παραπάνω λογική.

ΓΑΠ πεσόντος μεγαλοεκδότες ξυλεύονται…

Μακροσκελές άρθρο στο οποίο περιγράφει το τι ειπώθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου όταν συναντήθηκε με τον Γ. Παπανδρέου, παρουσία του Γιώργου Μπόμπολα, δημοσιεύει ο εκδότης του Βήματος, Σταύρος Ψυχάρης. Έχει πολύ ενδιαφέρον να το διαβάσει κανείς, όχι μόνο για να αποδειχθεί ότι ο Γ. Παπανδρέου ήταν και είναι επικίνδυνος για τη χώρα αλλά και για να καταλάβει ο κόσμος πόσο επικίνδυνη είναι η διαπλοκή και πόσο κακό κάνει στη χώρα.

Ο κ. Ψυχάρης, γνωστός για τις κωλοτούμπες του, για την πολιτική «όπου φυσάει ο άνεμος» και για τους πολιτικούς εκβιασμούς που ασκεί κατά καιρούς, έδωσε τη δική του εικόνα για τη συνάντηση και δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε.

Γιατί αποφεύγει τις Ορθόδοξες Εκκλησίες ο Παπαδήμος;

Μία από τις ελάχιστες "σχετικές"
(λέμε τώρα...) απεικονίσεις του
Λ. Παπαδήμου με την Εκκλησία...
ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ!

Την ώρα που οι περισσότεροι εστιάζουν στις νέες αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών - και ιδιαίτερα της "γλάστρας" των 30 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως - εμείς στεκόμαστε σε κάτι άλλο: ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΜΑΣ"; ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

Αν δεν κάνουμε λάθος, ούτε τα Χριστούγεννα τον είδαμε σε κάποιον Ιερό Ναό: Αλλά σήμερα, πού βρίσκεται ο "σωτήρας" μας;