Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Δηλαδή τι ακριβώς συμβαίνει;;;

Δημοσιεύματα στον τύπο και σε ιστοσελίδες, εξέφραζαν υπόνοιες ότι τα τηλέφωνα των δύο οικονομικών εισαγγελέων παρηκολουθούντο από τις «αρμόδιες» υπηρεσίες.
Για να μας φύγει η υποψία, και να ησυχάσουμε, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε πρίν από λίγο την ακόλουθη ανακοίνωση, για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα:

"Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης περί ενδεχόμενης παρακολούθησης τηλεφωνικών συνομιλιών Εισαγγελικών Λειτουργών του τομέα της Οικονομίας ανακοινώνονται τα εξής:
§ Η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών ρυθμίζεται από συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο και διαδικασίες εφαρμογής.
§ Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, λειτουργώντας στο πλαίσιο του νόμου και των συνταγματικών αρχών του σεβασμού των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, ακολουθούν απαρέγκλιτα το σχετικό ρυθμιστικό πλαίσιο και την οριζόμενη διαδικασία άρσης του απορρήτου.
§ Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η άρση του απορρήτου εγκρίνεται από τα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης, ενώ οι αρμόδιες Υπηρεσίες εποπτεύονται από Εισαγγελικό Λειτουργό."

Πιο τραγική φιγούρα από τον Καραμανλή, τη στιγμή που φούνταρε ο Ζαχόπουλος, είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» στις 10 Ιανουαρίου αποκάλυψε ότι ο Κώστας Σημίτης ήταν αυτός που τηλεφώνησε στον Λουκά Παπαδήμο και του ζήτησε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να γίνει πρωθυπουργός!

Ο Σημίτης λειτουργούσε κατ’ εντολή Μπόμπολα-Ψυχάρη και με τη σύμφωνη γνώμη του «σιδερένιου» υπ. Οικονομικών Βαγγέλη Βενιζέλου.

Τον πιο σκοτεινό ρόλο στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου, έπαιξε και εξακολουθεί να παίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Καρατζαφέρης.

Είμαστε ακόμα ελεύθεροι, αλλά όχι για πολύ.

Έχουμε ένα τεράστιο δημόσιο χρέος (πάντα σε σχέση με το προϊόν που παράγουμε), αλλά αυτό εξακολουθεί ακόμα να είναι αρμοδιότητα της Εθνικής μας Κυριαρχίας. Με βάση την Εθνική μας Κυριαρχία, με βάση το δικό μας δίκαιο, μπορούμε εμείς οι ίδιοι να ρυθμίσουμε τον τρόπο της εξόφλησής του, πάντα με γνώμονα και προτεραιότητα την επιβίωση του ελληνικού λαού. Ακόμα και να το διαγράψουμε εντελώς μπορούμε. Προέχει πάντα η επιβίωση του λαού.

Έχουμε πάρει μέχρι στιγμής από την τρόϊκα περί τα 70 δις ευρώ από το πρώτο μνημόνιο, αλλά ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να υποχρεωθεί να επιστρέψει ούτε ευρώ από αυτά τα χρήματα και κανένα διεθνές δικαστήριο δεν μπορεί να μας καταδικάσει, από τη στιγμή που τα χρήματα αυτά δόθηκαν χωρίς να τηρηθεί η εσωτερική έννομη τάξη της χώρας. Δηλαδή χωρίς ποτέ (σύμφωνα με το Σύνταγμα) να έρθει στη Βουλή η σχετική δανειακή σύμβαση και μάλιστα με την αυξημένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών. Επιπλέον δε, αυτή την παρανομία την γνώριζαν πολύ καλά οι δανειστές μας, όταν μας έδιναν τις δόσεις και δεν μπορούν να επικαλεστούν καλοπιστία. Δεν λέμε να μην τα επιστρέψουμε, αλλά να τα επιστρέψουμε με γνώμονα τις ανάγκες και την επιβίωση του ελληνικού λαού.

Απίστευτη κοροϊδία Παπαδήμου – Κουτρουμάνη για τα εργασιακά!

Ακόμα και Non paper έβγαλαν στους πολιτικούς αρχηγούς…

Βγαίνει ο Υπουργός Εργασίας λέει ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί τις αποφάσεις των κοινωνικών εταίρων για τα εργασιακά και κυρίως για τις αλλαγές στον ιδιωτικό τομέα.

Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο Λουκάς Παπαδήμος φέρεται να μοίρασε non paper στους Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη με θέσεις του ίδιου γύρω από τη μείωση των επικουρικών συντάξεων και την περικοπή στον 13ο και 14ο μισθό του ιδιωτικού τομέα, κάτι που απέρριψαν τα δυο κόμματα της δεξιάς.