Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Οι μεγαλύτερες δημιουργίες στον τομέα του Πνεύματος έγιναν στη μοναξιά!

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Οι Έλληνες έπεσαν θύματα μιας πολύχρονης, επίμονης, με όλα τα δυνατά μέσα πλύσης εγκεφάλου. Με αυτήν υπέβαλαν την ιδέα στην ψυχή του Έλληνα, ότι μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Μόνος του είναι ένα τίποτα. Μόνο ως ομάδα έχει αξία. Με αυτόν τον τρόπο εξουδένωσαν την ενεργητικότητά του.

Κάτι ανάλογο έκαναν στις ομάδες. Τίς υπέβαλαν την ιδέα του κομματισμού, ότι αν μια ομάδα δεν κατευθύνεται από το κόμμα, δεν μπορεί να κάνει τίποτα ως ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο εξουδένωσαν επίσης την ενεργητικότητα της ομάδος.

Τώρα οι Έλληνες, ούτε ως άτομα, ούτε ως σύνολο μπορούν να κάνουν τίποτε, επειδή η πλύση εγκεφάλου κατέστρεψε την ενεργητικότητά τους. Είναι ψυχικά παράλυτοι. Η παραλυσία τους ύστερα από την πλύση του εγκεφάλου που τους έγινε μοιάζει με την παραλυσία του φόβου. Ο φόβος μετατρέπει τον άνθρωπο σε πέτρα, τον ακινητοποιεί. Ο μύθος της Μέδουσας είναι ο μύθος του φόβου.
Οι Ισπανοί ονομάζουν το φόβο από το όνομα της Μέδουσας (Miedo).

Τι θέλουν να καταφέρουν κρατώντας τον ηγούμενο Εφραίμ στη φυλακή;

της Μαρίας Γιαχνάκη

Εν τω μεταξύ περιμέναμε όλοι ότι η ανακρίτρια κυρία Ειρήνη Καλού η οποία είχε δώσει εντολή να προφυλακιστεί ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου στις 23 Δεκεμβρίου θα σκεφτόταν λίγο πιο λογικά και πιο ανθρώπινα και θα φρόντιζε να τον αποφυλακίσει μετά την αίτηση που θα έκανε ο ίδιος για να αποφυλακιστεί.

Εξάλλου οι εισηγήσεις των εισαγγελέων ήταν θετικές ως προς την αποφυλάκισή του και κατά τη γνώμη μας πολύ καλά έκαναν διότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα πρέπει να βρίσκεται στην φυλακή την ώρα που υπάρχουν άνθρωποι που τον έχουν ανάγκη ειδικά αυτήν την περίοδο της κρίσης και της μοναξιάς.

Ο γαλατάς και οι ...άλλοι


Ο γαλατάς τόπε πως θα κυβερνήσει και τόκανε.
Αφήστε τους άλλους να ψάχνονται

Θα γίνει μεγάλη έκρηξη στην Ελλάδα

Μιλώντας σε ένα από τα πιο γνωστα think tank της Αμερικής το Ινστιτούτο Πέτερσον ανέφερε πως υπάρχει κίνδυνος μεγάλης έκρηξης η οποία πρέπει να αποφευχθεί:

“Τώρα είναι η στιγμή να εξετάσουμε ότι εάν υπάρχει μία ελάχιστη συμμόρφωση (της Ελλάδας) με τους όρους που της ετέθησαν, τότε αυτή είναι και η στιγμή να γυρίσουμε σελίδα και να σβήσουμε μία πιθανή, μεγάλη έκρηξη”.

Την ώρα που από τα μέλη της Τρόικας ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα αναδεικνύεται στον πλέον σκληρό και άτεγκτο, βγάζοντας το ένα μετά το άλλο τα δυσβάσταχτα μέτρα ο Μάριο Μόντι ανέφερε, με άλλα λόγια, ότι πρέπει το ΔΝΤ να... χαλαρώσει.

Ζητάν 325εκ. Ευρώ... Εμείς στα γρήγορα τους βρήκαμε 500!!! - Αει στα τσακίδια καραγκιόζηδες

Πάνω από 500 εκ. ευρώ ΦΠΑ χρωστάνε οι Γερμανοί του αεροδρομίου μας

Ο Μεγάλος Αδελφός θα παρακολουθεί τα αγροκτήματα της Ευρώπης

BBC: Οι γεωργοί που διεκδικούν παραπάνω επιδοτήσεις από την ΕΕ από ότι θα έπρεπε, ή που παραβιάζουν τους κανόνες της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής, είναι πλέον πιο πιθανό να συλληφθούν από μια φωτογραφική μηχανή στον ουρανό παρά από τον έλεγχο ενός επιθεωρητή.

Πώς αισθάνονται που παρακολουθούνται από ψηλά;

Φανταστείτε μια τέλεια βόλτα στην εξοχή σε λίγα χρόνια από τώρα - ηρεμία, καθαρό αέρα, το κελάηδισμα των πουλιών στα δέντρα και καλλιέργειες να ταλαντεύονται στο αεράκι.

Ξαφνικά ένα αεροπλάνο-μοντέλο ορμάει πάνω από τα κεφάλια σας.

Ρωτήστε το ποντίκι πόσο δύσκολο είναι να βγει απο την φάκα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πιάσεις ή να σκοτώσεις ένα ποντίκι. Μερικούς τους δείχνω. Αν δεν το θες όμως σκοτωμένο, ή δεν σου αρέσουν τα μακάβρια, οι καλύτερες φάκες είναι αυτές που το πιάνουν ζωντανό. Το κλειδί για να πιάσεις ένα ποντίκι είναι η πείνα και το δόλωμα. Και η καλύτερη φάκα είναι αυτή που μπαίνει μόνο του, οικειοθελώς, και, απλά δεν μπορεί να βγει.

Στο αποικιακό μας κράτος, τσακωνόμαστε ανέκαθεν μεταξύ μας για το ποια είναι η καλύτερη φάκα. Και που και που, ή ρίχνουν λίγο ποντικοφάρμακο, ή αμολούν τον γάτο. Με λίγη φαντασία, μπορείτε να δείτε πολλά εργαλεία της νεοελληνικής πολιτικής στην εικόνα, αν, και ανάλογα τι ψηφίζετε, δεν θα τα βλέπετε όλοι το ίδιο. Εγώ π.χ. βλέπω την Παιδεία και τα Ήθη του 1981-1989, τις σοσιαλιστικές παροχές, την ελπίδα να γίνουμε "Ευρωπαίοι", την λιγούρα για ξένα καταναλωτικά αγαθά. Βλέπω τα πακέτα Ντελόρ, τον εκσυγχρονισμό, τις επιδοτήσεις, τα κοινοτικά προγράμματα. Τον Σκάϊ, και τους Τούρκους (αν, και αυτούς καμιά φορά τους βλέπω και σαν ποντίκια, αλλά νομίζουν ότι είναι γάτοι).

Κάτω τα ξερά σας από τα ασφαλιστικά ταμεία. Προβόπουλε - τραπεζίτες δεν θα ξεχάσουμε.

Από τον Πόρτα – Πόρτα

Το σύστημα θέλει να κουρεψει τις συντάξεις στο ελαχιστο!

Ο ΠΑΤΟΣ του ύψους της Σύνταξης έχει βρεθεί.. Τον γνωρίζουν.

Οι ΜΙΣΘΟΙ επίσης θα πάνε στον ΠΑΤΟ.. το γνωρίζουν και αυτό.

ΜΙΣΘΟΙ + ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ μέσα στο 2012.

Τι σημαίνει αυτό ?? Για βάλτε το να δουλέψει λίγο...