Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Παίζουν το ΤΕΛΟΣ μας με εξαλλοσύνες υποκρισίας και τρομοκρατίας

Η φρίκη δεν έχει τέλος.
Ούτε η κομπάζουσα αυθάδεια των κυβερνητικών ανδρεικέλων, η εξαλλοσύνη της κοροϊδίας και το όργιο των εκβιαστικών διλημμάτων, της τρομοκρατίας και καταστροφολογίας.
Δεν έχει τέλος η πρωτοφανής και κτηνώδης λεηλασία του ελληνικού λαού από τους κυβερνητικούς ταμίες της ευρω-χούντας και των τοκογλύφων.
Το ΤΕΛΟΣ για όλα αυτά τα κτήνη των ληστοσυμμοριτών και των καθεστωτικών τους παρασίτων (παπαδήμια κυβέρνηση, κόμματα και ΜΜΕ) είναι ο ολοκληρωτικός ΘΑΝΑΤΟΣ της Ελλάδας και του λαού της.

Αυτό το ΤΕΛΟΣ παίζουν σήμερα σε μια μακάβρια παράσταση τρομοκρατικής κοροϊδίας, υποκριτικών κραυγών και κροκοδείλιων δακρύων.

Ταυτίζουν οι κτηνάνθρωποι το ΤΕΛΟΣ μας και τον παρατεταμένο μαρτυρικό μας ΘΑΝΑΤΟ με τη «σωτηρία» μας!!!!

Λυπάμαι πολύ αλλά δεν θα έρθει ο Μόσκοβος

Οκ κάνανε τo Happening σε όλη την Ευρώπη… 100 εδώ 50 παραπέρα και οργανώθηκε και πάλι μέσω διαδικτύου και τους ευχαριστήσαμε.

Τα ΜΜΕ έπαιξαν το Θέμα στην γραμμή “αλλάζει το κλίμα κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο Γαλανός” και σε αυτή την γραμμή θα συνεχίσουν για όσο το θέμα τσουλάει. Και από ότι βλέπω στα blogs το θέμα τσουλάει και “τσιμπάει” επικαιρότητα που κοιμίζει.

Ας το τελειώσουμε τώρα.

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα είμαστε πάλι εδώ και οι μειώσεις μισθών και συντάξεων ψηφίζονται. Οι πολιτικοί αδιαφορούν για τέτοια event και όχι μονό σε ελληνικό επίπεδο. 8 Χρόνια εξαθλίωσης υπόσχεθηκε ο Παπαδημος.

Μα το ξέραμε... Δεν το ξέραμε; Το D"s"... Ή είναι άλλο πάλι αυτό;


Germany drawing up plans for Greece to leave the euro
Germany, Greece Quietly Prepare For "Plan D"