Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Μέρκελ και Σόιμπλε κατηγορήθηκαν το 2000 για μίζες που πήρανε...

...για λογαριασμό του Χρηστιανοδημοκρατικού κόμματος στην Γερμανία.

Το δημοσιογραφικό κατεστημένο προσπαθεί να πείσει με οποιονδήποτε τρόπο οτι μια δημοκρατική διαδικασία όπως είναι το δημοψήφισμα που πρότεινε ο πρώην Πρωθυπουργός κ.Παπανδρέου έχει κάνει τεράστιο κακό στην χώρα και μεγάλο πλήγμα στη αξιοπιστία της. Επικαλούμενοι την δυσφορία των αγορών αλλά κυρίως την εντονότατη δικαιολογημένη αντίδραση κατά το δημοσιογραφικό κατεστημένο της κ.Μέρκελ αλλά και του κ.Σόιμπλε.Χρησιμοποιώντας μάλιστα κατα καιρούς δηλώσεις τους ως έγκυρος λόγος προσπαθούσαν επι μήνες να αποδείξουν οτι η κυβέρνηση απέτυχε.

Φέρτε λεφτά να κάνουμε πολιτική


Είναι ανώμαλο. Παρακαλώ τους Γερμανούς να μην θέλουν να βάλουν λεφτά για την "σωτηρία" μας, γιατί πιστεύω ότι η "σωτηρία" που προωθείται είναι χειρότερη από την "μη σωτηρία". Αν μπορούσα θα έστελνα γράμμα σε κάθε Γερμανό βουλευτή, και θα του έλεγα "σώστε τους Γερμανούς φορολογούμενους, αφήστε την Ελλάδα ήσυχη". Δυστυχώς φοβάμαι ότι απλά παζαρεύουν ποιος θα πληρώσει την ζημιά και στο τέλος θα τα βρουν, με περισσότερες απαιτήσεις από την εκκαθάριση.

Το Ελληνορθόδοξο χωρίο Γαβριήλ στην επαρχία Ακάρ του Βορείου Λιβάνου

Το χωριό Γαβριήλ
Αφού διέσχισε το σύμπαν από το ένα άκρο στο άλλο κι αφού τελείωσε τη θεία αποστολή του, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, της Συλλήψεως του ευλογημένου καρπού στην κοιλίας της ...

Δείτε πού πάνε τα λεφτά από το ΕΣΠΑ...

Ίσως το ποσό σάς φανεί λίγο υπερβολικό αλλά αν το καλοσκεφτείτε και λίγα είναι.
Τέτοια "πρόταση" έλειπε από την παγκόσμια βιβλιογραφία αλλά και από την ίδια την ελληνική κοινωνία.

Τίτλος της πρότασης: Κοινωνικό-επιστημονικά Κείμενα και Καθημερινός Λόγος για την Ταυτότητα και την Μετανάστευση.

Θα περιμένω πώς και πώς τα αποτελέσματα της εργασίας...