Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Κλιματολογία: Επιστημονικό πραξικόπημα

1821-2012: Επανάσταση και Αντεπανάσταση

Ο κόσμος ήρθε ανάποδα: Από την Επανάσταση του 1821 φτάσαμε στην Αντεπανάσταση του 2012…

25 Μαρτίου 1821: Ο ελληνικός λαός πήρε τα όπλα εναντίον των κατακτητών, της τότε αυτοκρατορικής «χούντας»…

25 Μαρτίου 2012:
Τα δωσίλογα ανδρείκελα της ευρω-χούντας και της νέας αυτοκρατορίας (Νέα Τάξη) κήρυξε την ΕΝΟΠΛΗ κατάπνιξη της λαϊκής αγανάκτησης των θυμάτων της.
Τα ανδρείκελα της νεοταξικής χούντας έχουν κηρύξει χρόνια τώρα έναν ανηλεή και εξοντωτικό ΠΟΛΕΜΟ (Εθνικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό) εναντίον του ελληνικού λαού, διαρκώς εντεινόμενο και ολοκληρωτικό.

Φιλοσοφία και πολιτική

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Ο Πλάτων έλεγε, «εάν μη οι φιλόσοφοι άρξωσι, ουκ έσται κακών παύλα» ( αν δεν κυβερνήσουν ενάρετοι άνθρωποι που αγαπούν το λαό, δε θα ’χουν τα κακά του κόσμου τελειωμό).

Κάποιος παραμελούσε τη γυναίκα του για χάρη της δουλειάς του. Ο πατέρας του, που ανησυχούσε για την αποξένωση των παιδιών του, συμβούλευε το γιο του να πλησιάσει περισσότερο τη γυναίκα του.

"Θα της αυξήσω το επίδομα", έλεγε ο γιος του «και θα ’ναι ευχαριστημένη». (Ο άνθρωπος πίστευε ότι όλα τα προβλήματα λύνονται με τα χρήματα!) Το ζευγάρι τελικά χώρισε και τα παιδιά τους διχάστηκαν από την πίκρα του χωρισμού.

Παρελαύνοντας στο δρόμο της... χαμένης συνείδησης

"Και το νεράτζι είναι μικρό, πο πο πο πο"

Γράφει η Έρρικα Ρούσσου

"Ένα στ 'αριστερό!"
Το πόδι χτυπά δυνατά το έδαφος. Ένα έδαφος ποδοπατημένο από πορείες και προσαγωγές. Από αγανάκτηση και σκάνδαλα. Από σωτήρες και προδότες.

- Τι είναι χειρότερο από ένα έθνος που αδυνατεί να τηρήσει τις εθνικές του εορτές;
- Να τις τηρεί, υπονομεύοντάς τες.

Η μικρή μαθήτρια Ελλάδα, παρελαύνει σήμερα. Άσπρο πουκάμισο, μπλε φούστα. Με το κεφάλι ψηλά(;) τιμά εκείνους που χάθηκαν ώστε εκείνη να αποβάλλει τη στάμπα της υποδούλωσης.