Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Την «ισχυρή δημοκρατία» μας δεν την πτοούν μερικές χιλιάδες αυτοκτονίες.

Από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, οι εγκάθετοι στα καθεστωτικά ΜΜΕ, μας πιπιλίζουν το μυαλό για την «ισχυρή δημοκρατία» μας, για το ότι υπεύθυνοι είμαστε εμείς που «μαζί τα φάγαμε» και που ψηφίζουμε αυτούς τους πολιτικούς και άλλα ανέκδοτα για αγρίους. Μιλάμε δηλαδή για την δημοκρατία στην οποία εμείς οι "φταίχτες", άλλο ψηφίσαμε και τελικά μας προέκυψε ο δοτός τραπεζίτης κ. Παπαδήμος. Σ’ αυτή την «ισχυρή δημοκρατία» των αδιεξόδων, αυτοκτονούν χιλιάδες μη προβεβλημένοι Έλληνες συμπατριώτες μας, τις οποίες αυτοκτονίες τα καθεστωτικά ΜΜΕ απαξιούν καν να αναφέρουν. Οι δε «δημοκράτες» πολιτικοί μας, συνεχίζουν να γεμίζουν τα ψηφοδέλτια που μας πετούν στο πρόσωπο, με τους κλώνους τους και τους προβεβλημένους του ολιγαρχικού συστήματος, αδιαφορώντας για τις δικές μας αξίες, για τις αξίες των δικών μας παιδιών, τα οποία θα πρέπει να γίνουν υποτελείς στους δικούς τους γόνους

Πρωτοφανής (αλλά αναμενόμενη) κίνηση της ΔΕΗ σε βάρος της Ελληνικής βιομηχανίας (και όχι μόνο)


Μετέφερα, χωρίς σχολιασμό, σημειώματα της ΔΕΗ (του Ζερβού, δηλαδή) και της ΕΒΙΚΕΝ (του φορέα που εκπροσωπεί τους βιομηχάνους που παίρνουν Υψηλή Τάση), εδώ.

Με τα λειψά κουκιά δεν γίνονται εκλογές εκτός και εάν η κολοκυθιά "κάνει την έκπληξη" με ποσοστά αυτοδυναμίας... όπερ αδύνατον!!!

Περίεργη σιωπή γύρω από την ημερομηνία των εκλογών. Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι:
θα κάνουν εκλογές για να τις χάσουν; Αυτό ισοδυναμεί με ηττοπάθεια και αυτοκτονία με δεδομένο το ενδεχόμενο να επικρατήσει το αντιμνημονιακό στρατόπεδο τότε τα πράγματα σκουραίνουν για όλους όσους αποδειχθεί ότι έπαιξαν προδοτικά παιχνίδια εις βάρος της χώρας μας.

Οι δημοσκοπήσεις, παρά τις πληρωμένες έρευνες με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των εκδοτών - καναλαρχών να προσπαθούν ανεπιτυχώς να αλλάξουν το ηττοπαθές κλίμα σε "νέα άνοιξη" αναδημιουργίας με συγγνώμες και κροκοδείλια δάκρυα δεν το πέτυχαν μέχρι σήμερα.

"Μέσα σε κάθε σκέψη περί Θεού είναι ο Θεός" (Παύλος Ευδοκίμωφ)

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

"Μέσα σε κάθε σκέψη περί Θεού είναι ο Θεός, που σκέφτεται τον εαυτό του μέσα στο ανθρώπινο πνεύμα και συνιστά αμέσως το βίωμα της παρουσίας του." (Παύλος Ευδοκίμωφ, Η πάλη με τον Θεό, Εκδόσεις Πατριαρχικόν Ίδρυμα Πατερικών Μελετών).

Ο Παύλος Ευδοκίμωφ παραπέμπει στο ρητό του Αγίου Βαρσανουφίου: "Οι Άγιοι ουκ αυτοί εισίν οι λαλούντες αφ΄ εαυτών, αλλ' ο Θεός εν αυτοίς λαλεί".

Το ίδιο πράγμα λέει ο Απόστολος με τα λόγια "το πνεύμα του Θεού προσεύχεται μέσα μας στεναγμοίς αλαλήτοις".