Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Το «λεφτά υπάρχουν» άλλαξε όνομα. Λέγεται «Ισοδύναμα μέτρα».

Οι πολιτικοί εκλέγονται γι’ αυτά που τάζουν και όχι γι’ αυτά που έκαναν. Παλιός πολιτικός κανόνας διατυπωθείς ήδη από τον Νικολό Μακιαβέλι. Επομένως, τον πρώτο κανόνα που μαθαίνει ο υποψήφιος πολιτικός είναι ότι θα πρέπει να τάξει ελπίδα και προοπτική και κυρίως λεφτά, διαφορετικά θα ψάχνει την ψήφο του.

Στις προηγούμενες εκλογές του 2009 επικράτησε το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» που υποσχόταν στον αφελή ψηφοφόρο ότι εφόσον εκλεγόταν το ΠΑΣΟΚ, θα έπαιρνε τα χρήματα από εκεί που τα έκρυβε η ΝΔ και θα τα έδινε στο λαό.

Όταν κυριάρχησαν οι Πέρσες

Άρθρον του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ
-κλασσικού φιλολόγου-

"Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ, ΕΝΑ ΣΚΗΠΤΡΟ Η ΔΟΛΕΡΗ,
ΚΑΘΕΝΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ, ΠΑΡΤΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥ".

Διονύσιος Σολωμός.

Αλλίμονον! Τίποτα δεν διδασκόμαστε από την μακραίωνη ιστορία μας…

392 π.Χ. Η Σπάρτη έχει χάσει πλέον την επιρροή της στις ελληνικές πόλεις της Μ. Ασίας, τον ναυτικόν έλεγχον του Αιγαίου και η ηγεμονία της στην κυρίως Ελλάδα απειλείται. Την χρονιάν αυτήν εισέρχεται σε διαπραγματεύσεις με την Περσίαν, στέλνοντας τον Ανταλκίδα να διαπραγματευθή με τον σατράπη Τιρίβαζο.

Τι παίζεται με τη «Χρυσή Αυγή»;

Αυτή η υστερία εναντίον της «Χρυσής Αυγής» γεννά πολλά ερωτηματικά.
Με πρωτοπόρο το Πασοκικό κράτος και παρακράτος έχουν μπει στο χορό όλα τα κόμματα με πιο αιχμηρές αιχμές τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΛΑ.Ο.Σ(!!!).
Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν τα ιερατεία του καθεστώτος και τα επιτελεία των κομμάτων ότι μια τέτοια καμπάνια ουρλιαχτών και αναθεμάτων εναντίον της «Χρυσής Αυγής» αποτελεί το πιο αποτελεσματικό μέσο διαφήμισης και προβολής της.

Η σχέση των ψηφοφόρων με το σύνδρομο των κηφήνων

Ως γνωστόν, οι κηφήνες συναγωνίζονται για το ποιός απ΄ αυτούς θα γονιμοποιήσει γρηγορότερα τη βασίλισσα, μολονότι αμέσως μετά χάνονται. Τα δίνουν όλα για λίγες στιγμές ηδονής και μετά σβήνουν...

Με το φτωχό μου το μυαλό συγκρίνω κηφήνες και ανθρώπους- έρμαια των πολιτικών παθών.
Πολίτες που στις επικείμενες εκλογές θα αποτολμήσουν τόσο ανερυθρίαστα να ψηφίσουν, "δαγκωτό", εκείνους που υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας με το στανιό.

Αλβανικό δημοσίευμα: Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία

κλικ για μεγέθυνση
Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι το αγαπημένο κόμμα των αλβανών

Έγγραφο-Ντοκουμέντο κατά του παρακρατικού Πέτρου Ευθυμίου!

κλικ για μεγέθυνση