Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο Θεός δεν μπορεί να δημιουργήσει κάτι κακό.

«Και είδεν ο Θεός ότι καλόν» (Γέν. 1:4. 10. 12. 18. 21. 25)

Αδελφοί μου, μόνον αγαθά έργα εκπορεύονται απ’ τον Αγαθό Δημιουργό. Επομένως, ας σωπάσουν όλοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι και τα αγαθά και τα πονηρά προέρχονται εξίσου από τον Θεό! Ύστερα από κάθε ενέργεια Του ο Θεός ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι είναι καλό το έργο Του. Έξι φορές επανέλαβε ότι αυτό που δημιούργησε είναι καλό και μία τελευταία, την εβδόμη, όταν είδε τα πάντα στην ολότητά τους. Τέλος, αποφάνθηκε για όλα όσα δημιούργησε: «και ιδού καλά λίαν» (Γέν. 1, 31). Συνεπώς, επτά φορές επανέλαβε ότι ήταν όλα καλά, αυτά που «παρήγαγε εις το είναι», διά του αγίου θελήματός Του.

Ιδού ολόκληρο το ημερολόγιο του Άκη

Χορός εκατομμυρίων σε ιδιόχειρες σημειώσεις!

- Όλο το ημερολόγιο στο planet-greece
- Δημοσιογράφοι, πολιτικοί και επιχειρηματίες έχασαν τον ύπνο τους...
- "Φέρε 2-3 κατοστάρες" έλεγε...


Χορός εκατομμυρίων, με τον Άκη να συνομιλεί με τους συγκατηγορούμενούς του για εκατομμύρια σαν να είναι μαρουλόφυλλα! Ο Άκης Τσοχατζόπουλος σημείωνε τα πάντα. Και είναι ο ίδιος του ο γραφικός χαρακτήρας που τώρα τον "καίει". «Κάλυψε άμεσα την οφειλή σου και τα υποσχεμένα 900 000 ευρώ. Ξεκίνα τώρα με δυο-τρεις κατοσταριές και μέσα στον μήνα τον άλλο τα υπόλοιπα». Σε αυτό το πνεύμα κινούνται οι χειρόγραφες σημειώσεις του Ακη Τσοχατζόπουλου στα ημερολόγια-φωτιά που έχει στα χέρια της η ελληνική δικαιοσύνη.

Ο πανικός των "μεγάλων"

Ακόμα και ο πιο μολυσμένος απο το νεοταξικό "κατηχητικό" των MEGAλων δημοσιογράφων και του "ουρανοκατέβατου" National Pornographic καναλιού, μπορεί να διακρίνει τον πανικό του καταρρέοντος ευρωπαϊκού διευθυντηρίου.
Τόσο η Μέρκελ όσο και ο μιζαδόρος υπουργός της απο το "μπλέ σόϊ", καθώς επίσης και όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι "ψαλιδόκολοι", αντιλήφθηκαν ότι τα αφεντικά τους έχουν ήδη αποφασίσει να τους πετάξουν σαν την στημένη λεμονόκουπα.
Βλέπετε οι ανόητοι και μικρονοϊκοί υπηρέτες της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας, πίστευαν πως αν παραμείνουν μέχρι τέλους πιστοί στις εντολές της, όλο και κάποια θεσούλα θα είχαν στην παγκόσμια κυβέρνηση που χρόνια τώρα έκτιζαν με το ξένο αίμα, τον ξένο ιδρώτα και το χώμα των κατακτηθέντων εθνών-κρατών.
Τα πράγματα όμως άλλαξαν και τα μολυσματικά τσιμπούρια του καπιταλισμού "δυνάμωσαν" και έγιναν σαρκοβόροι δεινόσαυροι.
Οι "ξενιστές" μεταλλάχτηκαν σε αυτόνομες τερατώδεις οντότητες και δεν έχουν ανάγκη πλέον τους μέχρι χθές "εκλεκτούς σερβιτόρους- ηγέτες".

Γιάννης Σμπώκος: Ο άνθρωπος που πρωταγωνιστεί στα ημερολόγια του Ακη


Τον Γιάννη Σμπώκο, τον εξ απορρήτων γενικό διευθυντή Εξοπλισμών του Ακη Τσοχατζόπουλου «καίνε» τα ημερολόγια του πρώην υπουργού που βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Ο κ.Σμπώκος βρίσκεται στην επικαιρότητα και απασχολεί τη δικαιοσύνη από το 2011.