Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Η οικονομική κρίση, οι Ρότσιλντ και ο εβραϊκός μεσσιανισμός

Η παραπάνω γελοιογραφία δείχνει τις εστεμμένες κεφαλές της Ευρώπης – ας πούμε τους ηγέτες του σήμερα – να προσκυνούν μπροστά στον Lionel Rothschild στο θρόνο του με τις υποθήκες δανείων, και τα μετρητά. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η πραγματικότητα του σήμερα, η αποτελεσματική πραγματοποίηση του απ’ αιώνων παλιού Εβραϊκού ονείρου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης - μιας εβραϊκής Ουτοπίας – στην οποία όλοι οι άλλοι λαοί του πλανήτη θα υποκλιθούν και θα προσκυνήσουν τον Εβραϊκό λαό, ως τους νέους κυβερνήτες της Γης. Για αυτό άλλωστε, ο Ρότσιλντ ήταν γνωστός ως «βασιλιάς των βασιλέων». (Michael Collins Piper- The New Babylon / Η Νέα Βαβυλώνα)

Που να το φανταζόταν ο Ανδρέας…

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ

Στις 23 Ιουνίου του 1996, μια εβδομάδα πριν από το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στο οποίο θα εκλεγόταν ο διάδοχός του, ανάμεσα στις υποψηφιότητες του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε την τελευταία πνοή του. Ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και κομιστής της ιδεολογίας του παπανδρεϊσμού, που οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή, σαγήνευσε ωστόσο μεγάλες κοινωνικές ομάδες, που ακόμη και σήμερα ομνύουν στο όνομά του.

Ο Βερνίκος "μέντορας" του Βενιζέλου, γαμπρός υπουργού της ΝΔ και "συγγενής" με τον Μπακογιάννη!

Πραγματικά φοβερή ιστορία! Ο νέος υφυπουργός Ναυτιλίας Γιώργος Βερνίκος έχει στο βιογραφικό του εκτός από μια σημαντική επαγγελματικλή καριέρα και οικογενειακές σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και με την ΝΔ!

Κρατήστε σημειώσεις γιατί είναι αρκετά πολυδαίδαλο!

Κατ αρχήν ο κ.Βερνίκος θεωρείται ο πολιτικός "πατέρας" του Ευ. Βενιζέλου στα πρώτα του βήματα στην πολιτική, καθώς ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ το 1974 και τον προέτρεψε να ασχοληθεί με την πολιτική, τοποθετώντας τον στην τότε ΕΦΕΕ.