Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Η μνησικακία αμαυρώνει και αδυνατίζει το ηγεμονικό της ψυχής


Άφησε το δώρο σου, λέει το ιερό Ευαγγέλιο, μπροστά στο θυσιαστήριο και πήγαινε πρώτα συμφιλιώσου με τον αδερφό σου (Ματθ. ε΄24) και τότε θα προσευχηθείς χωρίς καμιά ταραχή. Γιατί η μνησικακία αμαυρώνει και αδυνατίζει το ηγεμονικό της ψυχής, το νου, και σκοτίζει τις προσευχές σου.

Άγιος Νείλος ο Ασκητής

Κατά φαντασίαν ασθενής ή ...

Σαμαράς vs Τόμσεν 1-0: Γιατί το συζητάμε μόνο στα κρυφά;;; Ας μιλήσουμε δημόσια για αυτό που όλοι συζητάνε εκτός τηλεόρασης!!!

Γιώργος Αδαλής

Σκέψεις για αναβολή του ταξιδιού τους στην Ελλάδα, εκφράζουν οι Τροϊκανοί και αιτία είναι η επείγουσα εγχείρηση του Πρωθυπουργού και όχι μόνο!

Είναι γεγονός ότι σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν ερωτηματικά για την ταυτόχρονη νοσηλεία Πρωθυπουργού και υπουργού Οικονομίας! Οι συμπτώσεις πολλές και στα δημοσιογραφικά θεωρεία ακούγονται ποικίλα σχόλια!

Ετοιμάζουν "Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης" με πρόσχημα την οικονομική κρίση

«Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.

Όταν θα πραγματοποιείται το πραξικόπημά μας, θα πούμε στις λαϊκές μάζες "όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα.

Αναμφίβολα σας αφήνουμε ελεύθερους να μας δηλώσετε υπακοή. Μπορείτε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνετε αυτό προτού να δοκιμάσετε αυτό που θα σας προσφέρουμε;". Τότε οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις».

Κεδίκογλου για τον πιο επιτυχημένο ΥΠΟΙΚ της μεταπολίτευσης


Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του Ράπανου από το Υπ. Οικονομικών.

Σήμερα δεν υπάρχουν ειδήσεις


Ο πρωθυπουργός διέρχεται τη μετεγχειρητική φάση της νοσηλείας του, ο υπουργός οικονομικών στο μικροσκόπιο της ιατρικής επιστήμης, οι μάζες συρρέουν στις παραλίες και τα κανάλια μεταδίδουν τούρκικες αθλιότητες για τους εναπομείναντες πίσω ηλικιωμένους, μεσήλικες και νέους σε κατάσταση άνοιας.