Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Τη α΄ του μηνός Σεπτεμβρίου: Αρχή της Ινδίκτου, ήτοι του νέου εκκλησιαστικού έτους

«Έκτρωση μετά τη γέννηση» ή «Βρεφοκτονία» η νέα μόδα που θέλει να επιβάλει η Νέα Τάξη!

Έκτρωση μετά τη γέννηση: Οι ευγονιστές λένε ότι τα παιδιά είναι βάρος για τη κοινωνία!

Οι ευγονιστές πλέον έχουν υπερβεί κάθε όριο...

Σε άρθρο του Occupy Corporatism που αναμεταδίδει για εσάς το pentapostagma.gr, τα "επιστημονικά πιόνια" της ευγονικής ατζέντας υποστηρίζουν ότι τα παιδιά είναι βάρος για τη κοινωνία (!!!) και ότι η έκτρωση μετά τη γέννηση είναι ακόμη μία μορφή αντισύλληψης (!!!).

Συνταξιούχοι και μισθωτοί εναντίον της Εκκλησίας;

Για μια ακόμα φορά το παρασιτικό πολιτικό σύστημα προσπαθεί να στρέψει την μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης και να διασπάσει την κοινωνία.

Πρόταση για περικοπές στη μισθοδοσία των ιερέων κατά 50% έκανε το μέρος του πολιτικού συστήματος ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να διασωθούν ο 13ος και 14ος μισθός και να μην πέσει όλο το βάρος πάνω στους συνταξιούχους.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Α. Παπαδόπουλος, υποστήριξε (σύμφωνα με το ethnos.gr) πως η κυβέρνηση θα πρέπει να δει τα θέματα που σχετίζονται με την εκκλησιαστική περιουσία και με τα μισθολογικά των κληρικών λέγοντας ότι η εκκλησία θα μπορούσε «να πληρώνει το 50% της μισθοδοσίας των ιερέων», ενώ πρότεινε και αύξηση στη φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.