Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Σμύρνη: Ο χαμένος κήπος της Εδέμ

90 χρόνια δεν είναι αρκετά για να σβήσουν από την μνήμη τις φλόγες που ισοπέδωσαν κυριολεκτικά την Σμύρνη. Η Σμύρνη δεν υπάρχει πια. Αυτό που βρίσκεται σήμερα στην θέση της δεν είναι η Σμύρνη, είναι μια άλλη πόλη, που έχει πολύ λίγη σχέση με ότι προϋπήρχε. Είναι μια πόλη, προπύργιο του κεμαλισμού, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την «πόλη των απίστων» (Γκιαούρ Ιζμιρ, όπως την έλεγαν οι Τούρκοι), είναι μια πόλη της μισαλλοδοξίας, είναι μια πόλη του μίσους και της βίας, είναι μια πόλη που δεν θυμίζει σε τίποτα την Σμύρνη πριν το 1922.

Κανονικά θα έπρεπε να είχε ένα άλλο όνομα, για παράδειγμα Κεμάλ Σεχίρ, για να θυμίζει ποιος την κατέστρεψε και την ξανάχτισε σύμφωνα με τα δικά του μέτρα. Ωστόσο δεν το έκαναν, δεν άλλαξαν το όνομα γιατί προφανώς ήθελαν και η νέα πόλη να κρατήσει κάτι από την λάμψη της παλιάς. Μάταια όμως, δεν το πέτυχαν.

Στρασβούργο - Ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων: Ο εργοδότης έχει το δικαίωμα να απαγορεύει στον υπαλληλό του να φορά Σταυρό!!!

Xθές (4/9/2012) το Eυρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων "Δικαιωμάτων", απεφάνθη σχετικά με το αν ένας εργοδότης έχει το "δικαίωμα" να καταπατά το επίσης ανθρώπινο δικαίωμα του χριστιανού υπαλλήλου του, να έχει κρεμασμένο στον λαιμό του τον Τίμιο Σταυρό.

Με βάση λοιπόν την ευρωσιωνιστική αντίληψη για το τί σημαίνει "ανθρώπινο δικαίωμα", το προαναφερθέν δικαστήριο αποφάσισε ότι ο εργοδότης έχει κάθε δικαίωμα να απολύσει τον υπάλληλο που θα επιμείνει να "προκαλεί τους πελάτες" φορώντας το ιερό σύμβολο του Τιμίου Σταυρού.

Αναβλήθηκε για το 4102, ...συγγνώμη ...2014, η φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία...

Αναβλήθηκε για το 2014 η υπογραφή της συμφωνίας φορολόγησης ελληνικών καταθέσεων. Όπως διευκρίνισε εκπρόσωπος του ελβετικού υπουργείου Οικονομικών, η συμφωνία δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθεί εντός του 2013, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο πρώτος χρόνος εφαρμογής της συμφωνίας θα είναι το 2014.

Το υπουργείο Οικονομικών, από την πλευρά του, δεν σχολίασε την τοποθέτηση του εκπροσώπου του ελβετικού ΥΠΟΙΚ, ωστόσο κύκλοι του ΥΠΟΙΚ έκαναν λόγο γενικώς και αορίστως για «συζητήσεις και διαβουλεύσεις σε εξέλιξη».