Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Πιάστηκε ο ψεύτης Χατζηνικολάου!!! 2 χρόνια εργαζόταν στη Βουλή σαν υπάλληλος του μπαμπά του!!!


Μόλις πριν μερικές μέρες, μέσω twitter, μας δήλωνε περήφανα ότι δεν έχει εργαστεί ποτέ στο δημόσιο!!!

Πριν μόλις ένα μήνα, στις 2 Σεπτεμβρίου 2012 η εφημερίδα του Real News κατακεραύνωνε (καλώς!) τους διορισμούς συγγενών πολιτικών στην Βουλή.

Το νερό του Καματερού δεν πουλάει πια. Ούτε ως PSI…

Οι αρχές του ανθρωπισμού τις οποίες υπηρετούμε πιστά, μας ευαισθητοποιούν όχι μόνον απέναντι στα μεγάλα κοινωνικά δράματα της εποχής, αλλά και στις δυσχέρειες που μπορεί να αντιμετωπίζουν μεμονωμένοι συμπολίτες μας.

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μείνουμε αμέτοχοι απέναντι στο δράμα που βιώνει ο γνωστός δημοσιογράφος Παντελής Καψής, ο οποίος μετά την απόλυση του από τον ΔΟΛ και την απεμπλοκή του από την πρόσφατη κυβερνητική του θέση, κατέληξε να αρθρογραφεί στο Έθνος. Γεγονός τιμητικό για τον κύριο Μπόμπολα αφού με την πράξη του αυτή διέψευσε το ρητό “σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν”.

Θέλουν απροκάλυπτα να εξαφανίσουν το Γένος μας.

Χρόνια ολόκληρα ακούω ότι η πατρίδα μας αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης...
Μιλάμε για τρομερό δημογραφικό πρόβλημα το οποίο πηγάζει από την υπογεννητικότητα και την ξενόφερτη νοοτροπία του νεοέλληνα...
Ολες οι προδοτικές και μη κυβερνήσεις του παρελθόντος προσπάθησαν λίγο ή πολύ να αντιμετωπίσουν το θέμα της βιολογικής εξαφάνισης των Ελλήνων με ημίμετρα κυρίως φορολογικά και με επιδόματα και παροχές στις πολύτεκνες οικογένειες...

Ομως αυτή η ασθενική ψευτοενισχυτική συμπεριφορά των πολυτέκνων οικογενειών στους καιρούς της εσχάτης προδοσίας που ξεκίνησε το 2009, έπαψε να υφίσταται...

Περιμένοντας το «τυχαίο γεγονός»…

Η κατάσταση στην Ελλάδα «μυρίζει» πλέον μπαρούτι… Η τακτική μίας κυβέρνησης, πλήρως υποταγμένης σε εντολές της τρόικα, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε δύο νομοτελειακά γεγονότα: στην απόλυτη εξαθλίωση των πολιτών και στην εκκωφαντική έκρηξη της κοινωνίας που δεν θα μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει και τα αποτελέσματα της οποίας δεν είναι δυνατόν να υπολογιστούν.

Η αδιαφορία των πολιτικών προς τον λαό -όσο και αν προσπαθούν οι συγκυβερνώντες να το κρύψουν, δεν μπορούν- οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μία άνευ προηγουμένου οργή, αφού η ευθύνη της δημιουργίας αυτού του κλίματος βαραίνει το ίδιο το πολιτικό σύστημα. Η δημιουργία ακραίων στοιχείων, συντείνει –όσο παράλογο και αν ακούγεται- στην ταύτισή τους με τα δημοκρατικά ιδεώδη. Και η δημιουργία των άκρων είναι αποτέλεσμα της έλλειψης ικανούς διακυβέρνησης της χώρας, με κύριο μέλημα τους πολίτες και όχι τους τραπεζίτες.