Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

“Παίζουν καθυστερήσεις” για μια ακόμη μέρα στην εξουσία!

Αυτή η κυβέρνηση των τριών που τους ενώνει μόνο η οσφυοκαμψία μπροστά στα συμφέροντα όλων των άλλων εκτός του λαού τους, οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος της.

Η ΔΗΜΑΡ της αριστεράς με χαμηλά λιπαρά και ιδανικό συμπλήρωμα μιας νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης, θυμήθηκε ότι είναι αριστερή κάτω από το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής και των ποσοστών της που πέφτουν καθημερινά κάτω από το 3%.

Εβραίοι Σιωνιστές είναι οι μεγαλύτεροι χρηματοδότες των Ρόμνει – Ομπάμα

Οι Σιωνιστές Εβραίοι είναι οι μεγαλύτεροι χορηγοί που χρηματοδοτούν την προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ τόσο του Δημοκρατικού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα όσο και του αντιπάλου του Ρεπουμπλικανού Mitt Romney.

Ο μεγάλος χρηματοδότης της αμερικανικής προεκλογικής εκστρατείας το 2012 είναι μεγιστάνας των καζίνο Sheldon Adelson, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει δωρίσει 34,2 εκατομμύρια δολάρια στις Ρεπουμπλικανικές Πολιτικές Επιτροπές Δράσης που υποστηρίζουν τη δημοσιότητα του Romney προκειμένου να κερδίσει αρκετές ψήφους για να εγκατασταθεί στο Λευκό Οίκο, όπως αναφέρει το Associated Press.

Το 95% των ανθρώπων θα είναι στείροι το 2050!

Αυτό το ενδιαφέρον συμπέρασμα ανακοίνωσαν επιστήμονες, σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα.

95 στους 100 ανθρώπους δεν θα μπορούν να τεκνοποιήσουν το 2050, με φυσικό τρόπο, ενώ σήμερα το ποσοστό αυτό στην Τουρκία, είναι 35%!

Το 35% των ζευγαριών στην Τουρκία προσφεύγει στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (εξωσωματική κλπ).

Αιτία; Οι γενετικά τροποποιημένες τροφές, σύμφωνα με τους επιστήμονες (genetically modified organisms (GMO)).