Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Επιχειρείται από κάποιους σκοτεινούς κύκλους η μετατροπή της Ελλαδικής Εκκλησίας σε θεραπαινίδα της νέας τάξεως πραγμάτων.

Λυκούργος Νάνης.

Και ενώ αυτά τα αίσχη συμβαίνουν με το μάθημα των Θρησκευτικών,κι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ αγωνίζονται λυσσωδώς για την περιθωριοποίηση της Εκκλησίας κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι μητροπολίτες και λαικοί που από πολλού χρόνου έχουν αποσπάσει τα εύσημα της ψευτοπροοδευτικής, αντιχριστιανικής και εθνομηδενιστικής εγχώριας υποκουλτούρας εκτοξεύουν επιλεκτικά τα βέλη τους στον εύκολο στόχο τουτέστιν στη Χρυσή Αυγή όπως απαιτεί το δυσώνυμο πολιτικώς ορθό, γνήσιο παράγωγο του νεοταξισμού! Διοργάνωσαν μάλιστα και σχετική ημερίδα στο αμφιθέατρο της Νομικής σχολής Αθηνών με θέμα τον αντιχριστιανικό νεοπαγανισμό της Χρυσής Αυγής. Και τυφλώ δήλον ότι η ιδεολογία του εν λόγω κόμματος αφίσταται ουσιωδώς της χριστιανικής διδασκαλίας και την αντιστρατεύεται.

Η Ενέργεια και η χρηματοδότησή της (στην Αγγλία και όχι μόνο)


Αν βάλουν 4 πυρηνικά, σας ορκίζομαι ότι τα αιολικά τους θα είναι ΟΛΑ εικαστικές παρεμβάσεις. Ενοχλητικές διακοσμήσεις. Άσε το αέριο... Το αέριο πάει κυρίως στην βιομηχανία και την θέρμανση, και αν το καις για ρεύμα, είναι μόνο αν το συμβόλαιο του αγωγού είναι συμφερότερο και πιο χρηματοδοτήσιμο με περισσότερο για ρεύμα, παρά με λιγότερο.

Κρίτων Αρσένης: Έλληνας ευρωβουλευτής, πρώην υπάλληλος του τουρκικού υπουργείου Οικονομικών

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αξιοποίησε την εμπειρία
του Κρίτωνα Αρσένη στις διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ.
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης έγινε πρόσφατα ευρύτερα γνωστός από την πρωτοβουλία του να καταθέσει επείγουσα ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, υποστηρίζοντας πως οι σεισμικές έρευνες για τον εντοπισμό κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στις θαλάσσιες περιοχές της Κρήτης και των νησιών του Ιονίου διεξάγονται κατά παρέκκλιση της ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής νομοθεσίας.

Βίντεο σοκ και φρίκης! Μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται στον Πειραιά!!!

Απίστευτες εικόνες ωμής βαρβαρότητας και πρωτοφανούς φρικαλεότητας κατέγραψε η κάμερα του Euronews σε συνοικία του Πειραιά, όπου Σιϊτες Μουσουλμάνοι εορτάζουν (!!!) την Ασούρα: