Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ο Επίτροπος Λεβαντόφσκι και η Επίτροπος Δαμανάκη


Εγώ είμαι από αυτούς που θεωρούν την Ευρώπη ολίγον ...κάτι άλλο. Ωστόσο, υπάρχει. Δείτε διαφορά προσέγγισης από τον Πολωνό Γιάνους Λεβαντόφσκι, και την Ελληνίδα Μαρία -Εδώ Πολυτεχνείο- Δαμανάκη.

Ο ένας, αντίθετα στην οργανωμένη προπαγάνδα της δήθεν Ανθρωπογενούς Καταστροφικής Παγκόσμιας Θέρμανσης, λέει "δεν πολυπιστεύω αυτό το παραμύθι, και εν πάσει περιπτώσει η χώρα μου εξαρτάται από το κάρβουνο, και δεν πρόκειται να συμφωνήσω να πεθάνει η Πολωνία για να κάνω την χάρη σε ανεπιβεβαίωτες θεωρίες και γραφειοκρατικές επιταγές".


Το Μαράκι σε ομιλία σε προεπιλεγμένους συνδικαλιστές είπε: Μοιράστε λεφτά, δεν με νοιάζει εάν θα τα βρείτε μεταξύ σας ή θα τα τυπώσετε, αλλά μοιράστε τα να αναπτυχθούμε.


Ο Λεβαντόφσκι: (α) Δικαιώνεται ως προς το Ανθρωπογενές Φαινόμενο του Θερμοκηπίου (κι ας λέει η Γκρηνπης τις παπάρες της). (β) Δικαιώνεται ως προς την σαφή του θέση, αφού και η Γερμανία έχει αυξήσει χρήση κάρβουνου, και οι ΑΠΕ της δεν υποκατέστησαν (ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν) κανένα από τα παλιά πυρηνικά που έκλεισε μετά την Φουκουσίμα. (γ) Είναι και "Ευρωπαίος" αλλά Πολωνός. Ελεύθερος.

Η Δαμανάκη... Τα ψάρια στα οποία Επιτροπεύει δεν ξέρουν τίποτα, οι συνδικαλιστές στους οποίους μίλησε δεν την θυμούνται, αλλά θα έχει αφορολόγητο μισθό και σύνταξη για όσο ζει, καλά να 'ναι το κορίτσι, να ψωνίζει καινούργιες τσάντες. Με ξένα λεφτά, όπως πάντα: Η γενιά του Πολυτεχνείου, ψωμί-παιδεία-ελευθερία.

archaeopteryxgr.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου