Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Το ξωτικό του Ααρόν Αβούρι που 'γινε υπουργό του Σαμαρόν Σαβούρι...

ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΗΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΑΝΘΥΠΟΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ


ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑΔΑ

Οδηγίες ανάγνωσης
Προηγούνται οι υψηλού επιπέδου επιστημονικές δηλώσεις του ανθυπογκαουλάιτερ και ακολουθεί σε παρένθεση η μετάφραση και ερμηνεία σε απλά ελληνικά για την αμαθή μάζα...

Ο κ. Στουρνάρας είπε ότι "υπάρχει απόφαση για νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους, όταν η χώρα επιστρέψει στα πρωτογενή πλεονάσματα".
(Στό πρώτο κούρεμα την πλήρωσαν τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία και γενικώς οι Έλληνες ομολογιούχοι. Στο δεύτερο κόλπο Grosso δηλαδή στο δεύτερο κούρεμα, μάλλον θα ληστέψουμε τις καταθέσεις...)

«Τα ασφαλιστικά ταμεία υποστηρίζονται από το Κράτος αδιαλείπτως» αναφέρει σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σημειώνοντας ότι «η ζημία που υπέστησαν από το σχέδιο μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του ελληνικού δημόσιου χρέους είναι υποπολλαπλάσια της υποστήριξης που έχουν λάβει».
(Εδώ μάλλον θα εννοεί την ηθική υποστήριξη, διότι είναι γνωστό, ότι τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων, προέρχονται αποκλειστικά από τους ασφαλισμένους, των οποίων αφού λήστεψε και ληστεύει τις συντάξεις,΄τους έκλεψε και τα αποθεματικά με το "κούρεμα")

Μίλησε για τη "δυνατότητα αποπληρωμής του ελληνικού χρέους, μέσω της τιτλοποίησης μελλοντικών εσόδων από τις αποκρατικοποιήσεις".
(Θα ξεπουλάμε και τα χρήματα θα πηγαίνουν στους δανειστές)

"Η αρχή θα γίνει για τα κεφάλαια που δανείστηκε η Ελλάδα για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα επαναγοράς των ελληνικών ομολόγων ύψους 11,3 δισ. ευρώ..."
(Προσέξτε μεγαλοφυία: Πρώτα κουρέψαμε τους Έλληνες ομολογιούχους και μετά δανειστήκαμε για να αγοράσουμε το κουρεμένο χρέος και να πετάξουμε τα ξεροκόμματα στους ληστευμένους ομολογιούχους και αυτά που δανειστήκαμε θα τα χρυσοπληρώσουμε με κρατική περιουσία!)

"...στην παρούσα φάση τα περιουσιακά στοιχεία, που θα αξιοποιηθούν κατ' αυτό τον τρόπο, είναι τα ακίνητα του Δημοσίου".
(Ά! Ωραία, θα αρχίσουμε να ξεπουλάμε τα φιλέτα)

«Επαναλαμβάνω ότι οι μεγάλοι φοροφυγάδες θα πληρώνουν, ενώ σε όσους αντικειμενικά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, θα επιδειχθεί μεγαλύτερη ευελιξία».

(Οι μεγάλοι φοροφυγάδες θα "πληρώνουν" αυτούς που πλήρωναν πάντα... ενώ τους άλλους που δεν μπορούν, θα τους βάλουμε να σπάνε πέτρες στα λατομεία που θα έχουμε εν τω μεταξύ πουλήσει στους δανειστές).

Τελικά αυτός που του έστειλε το γράμμα με την σφαίρα, δεν ήθελε να τον απειλήσει. Ήθελε απλώς με αυτόν τον τρόπο να του πεί ότι τον θεωρεί μεγάλο... βλήμα!

oimos-athina.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου