Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Στα άκρα… η κόντρα Μπόμπολα – Ψυχάρη

Απίστευτο αυτό που έγινε στο κεντρικό δελτίο του Mega και δείχνει ότι επικρατεί «πόλεμος» μεταξύ των μετόχων, ήτοι του Σταύρου Ψυχάρη και του Γιώργου Μπόμπολα. Επί τρία τουλάχιστον λεπτά το κανάλι είχε ρεπορτάζ που αναφερόταν στις αντιδράσεις των κατοίκων για τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές αλλά και στον Έβρο. Πλάνα και δηλώσεις από φορείς που συνάντησαν τον Τσίπρα, τον Καμμένο και την Παπαρήγα και όλοι να λένε ότι οι επενδύσεις καταστρέφουν το περιβάλλον και είναι επιβλαβείς.

Αν κάποιος δεν έβλεπε πάνω δεξιά το σήμα του Mega θα έλεγε ότι παρακολουθεί την τηλεόραση του… Κόκκινο. Είναι δυνατόν στο κανάλι που βασικός μέτοχος είναι ο Μπόμπολας να παίζει ένα εκτενές ρεπορτάζ που τινάζει στον αέρα την άλλη επένδυσή του στα ορυχεία χρυσού; Είναι δυνατόν ένα ιδιωτικό κανάλι να πάει κόντρα στα συμφέροντα του ιδιοκτήτη του;

Θα πει κανείς: Μα η δημοσιογραφία είναι ανεξάρτητη και όλα πρέπει να παίζουν. Έτσι είναι αν δεν ξέραμε τι γίνεται στην Ελλάδα. Και για ότι έγινε η εξήγηση είναι μία: Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει εσχάτως μεταξύ Ψυχάρη και Μπόμπολα και παρά το γεγονός ότι μέχρι πριν μερικές εβδομάδες συζητούσαν για την εξαγορά του Πήγασου από τον ΔΟΛ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Ψυχάρης έδωσε εντολή για το ρεπορτάζ και χωρίς φυσικά ο βασικός μέτοχος, Μπόμπολας, να ξέρει τι θα παιχτεί στο κανάλι του.

Πρόκειται για μια «βόμβα» που μπορεί να προκαλέσει σεισμό στο ίδιο το κανάλι και τους επιτελείς του που επέλεξαν να παίξουν αυτό το θέμα. Αλλά κυρίως φαίνεται ότι μπαίνουμε σε νέο κύκλο επιχειρηματικού πολέμου με Ψυχάρη και Μπόμπολα να είναι πλέον σε διαφορετικά μετερίζια.

Αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις.

antinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου