Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ο Τσίπρας και το επίσημο site του ΣΥΡΙΖΑ (Left.gr) στην "υπηρεσία" του Σωκράτη Κόκκαλη!

Απόλυτα ταυτισμένοι με τα συμφέροντα του "εθνικού προμηθευτή" εμφανίζονται ξεδιάντροπα πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός του Αλέξης Τσίπρας, αλλά και το επίσημο site του κόμματος Left,gr.

Με μια πρωτοφανή επίθεση σε επιχειρηματικούς ομίλους που διεκδικούν το 33% του Οργανισμού Τυχερών Παιχνιδιών, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρεί με πρωτοφανή λύσσα για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα να μπλοκάρει την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ.

Βεβαίως η Κουμουνδούρου δεν τόλμησε να αρθρώσει κουβέντα, ή να αντιδράσει όταν η διοίκηση του ΟΠΑΠ, ανακοίνωσε στα "μουλωχτά" την προικοδότηση της ΙΝΤΡΑΛΟΤ με 250 εκατομμύρια ευρώ, μέσα από από ακόμη μια σκοτεινή σύμβαση με την εταιρεία του Σωκράτη Κόκκαλη.

Είναι προφανές πως τέτοιυ επιπέδου ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ και ξεδιάντροπης υποστήριξης ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ συμφερόντων από την πλευρά ενός πολιτικού κόμματος, όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, και ενός πολιτικού αρχηγού, όπως είναι ο Τσίπρας και η παρέα των "κολλητών" του στην Κουμουνδούρου, ούτε σε τριτοκοσμικές μπανανίες δεν συναντώνται πλέον...



lykavitos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου