Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Αντιρατσισμός: Το άλλοθι του ολοκληρωτισμού

Είσαι ρατσιστής ή αντιρατσιστής;
Σε αυτό το ερώτημα μας αναγκάζουν να απαντήσουμε, μας υποχρεώνουν σε δηλώσεις πολιτικών φρονημάτων.
Είσαι ρατσιστής ή είσαι αντιρατσιστής κατά την άποψή τους. Δεν χωράει στα πλάνα τους τίποτα έξω απο αυτό, οτιδήποτε τους βγάζει έξω από αυτήν την συζήτηση. Αυτό γίνεται για να παγιδευτούμε σε ψευτοδιλήμματα και να χάσουμε την πραγματική αξία των ερωτημάτων.
Εντέχνως όλα αυτά τα χρόνια είχαμε τα ίδια ερωτήματα με άλλη διατύπωση.
Είσαι αριστερός ή δεξιός;
Είσαι Πασοκ ή ΝΔ;

Αυτά τα ερωτήματα είχαν μοναδικό σκοπό να μας εγκλωβίσουν σε αυτό που ονομάζουν δημοκρατία, την κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Μια κοινοβουλευτική δημοκρατία που μοναδικός σκοπός της είναι μέσα απο την οικονομική εξαθλίωση να μας στερήσει κάθε δικαίωμα για αξιοπρεπή διαβίωση, κάθε δικαίωμα για ελευθερία, κάθε δικαίωμα για αντίθετη άποψη.
Τώρα το ερώτημα διατυπώνεται ως εξής:
Είσαι με ΝΔ και Χρυσή Αυγή ή με Σύριζα και λοιπούς; Έτσι τις λύσεις φαίνεται να τις έχει αυτό το κοινοβουλευτικό σύστημα που μας οδήγησε εδώ.
Εμείς έχουμε τις λύσεις λένε, εμείς που κατέχουμε την δημοκρατία, εμείς που είμαστε εκλεγμένοι απο τον λαό, εμείς που είμαστε Βουλευτές και υπουργοί. Εμείς που μιλάμε με όλη την Ευρώπη, με Αμερική και Ασία.
Όσοι αντιδράτε στα σχέδια μας είστε φασίστες.

Η Στάη στην δημόσια τηλεόραση έκανε εκπομπή για τον ρατσισμό, είχε καθηγητές πανεπιστημίου και δημοσιογράφους καλεσμένους, την αφρόκρεμα της νέας τάξης.
Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να την δείτε εδώ.

Ακολουθεί ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της μεθόδευσης, όποιος δεν είναι με εμάς, όποιος διαφωνεί και αντιδρά είναι φασίστας. Η εκπομπή οριοθετεί τι είναι βία.

Ν. Μαραντζίδης, αναπλ.καθ.πολιτικής Επιστήμης (23:44 στο video)
«Εχουμε ενα συστηματικό εθισμό της Ελληνικής κοινωνίας, μια ζήτηση για οργανωμένο αυταρχισμό και οργανωμένη βία στα τριάντα τελευταία χρόνια. Τι σημαίνει εθισμός στην οργανωμένη βία; Σημαίνει: Οι κερατέες, οι σκουριές, το κλείσιμο των δρόμων και η σωματική απειλή σε ανθρώπους, ξυλοδαρμοί καθηγητών στα πανεπιστήμια, ενα τεράστιο φάσμα οργανωμένης βίας η οποία επικαλείται ιδεολογικούς λόγους.
Δηλαδή όχι την βία καθεαυτή αλλά ας πούμε ότι χρησιμοποιεί τη βία ως μαμή της ιστορίας.»

Μας λέει αυτός ο σοφός που έγινε σοφός καθηγητής με δικά μας λεφτά ότι οι αντιδράσεις κατοίκων ενάντια στην καταστροφή του περιβάλλοντος με σκοπό το κέρδος των πολυεθνικών είναι φασισμός.
Οτι οι αντιδράσεις των φοιτητών ενάντια στην κατάργηση ουσιαστικά του αυτοδιοίκητου των Πανεπιστημίων που είχε να συμβεί απο την χούντα είναι φασισμός.
Το κλείσιμο των δρόμων εξαιτίας των πορειών είναι φασισμός.

Συνεχίζει ο σοφός καθηγητής και εξισώνει τις αντιδράσεις των πολιτών με την βία της χρυσής Αυγής, λέει παρακάτω ο σοφός.
«Αυτή τη βία την βρίσκουμε μετά απο λίγα χρόνια μπροστά μας, με άλλη ιδεολογία, με άλλες επικλήσεις.»
Καταλάβατε γιατι η Χρυσή Αυγή είναι το γρανάζι της μηχανής, εκείνο το οποίο τους δίνει την «αφορμή» να καταργήσουν κάθε έννοια αντίστασης και πάλης; Είναι το άλλοθι τους για να περάσουν ακόμα περισσότερους νόμους που θα πατήσουν κάθε λιθαράκι, φαινομενικής έστω,ελευθερίας.
Ο νόμος για τις πορείες κάτω των 200 ατόμων είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της φασιστικής λογικής. Με το πρόσχημα της μείωσης της κατανάλωσης στα μαγαζιά απαγορεύουν τις πορείες. Γιατί κλείνουν τα μαγαζιά στα Δυτικά προάστια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που δεν γίνονται πορείες; Γιατί κλείνουν τα μαγαζιά στην Καλαμάτα, Αλεξανδρούπολη, Κρήτη, Κέρκυρα, εκεί που δεν γίνονται πορείες;
Τώρα είναι νόμος για διακόσιους αύριο θα είναι για είκοσι χιλιάδες.

Στην συνέχεια της εκπομπής όλα αυτά χαρακτηρίστηκαν εθνικολαικισμός απο τον σοφό καθηγητή για να συμπληρώσει ενας έγκριτος δημοσιογράφος.
"Ο εθνικολαικισμός στον οποίο αναφέρεται ο κηθηγητής Μαραντζίδης είναι ενας κοινός παρανομαστής των πάντων στην μεταπολίτευση. Δηλαδή απο τον προδομένο πιστό του Ιωαννίδη μέχρι τον Μαοικό ακροαριστερό."

Δηλαδή η χούντα, η βία της χούντας είναι το ίδιο με την αριστερά. Στον κουβά όλα. Κομμουνισμός,φασισμός, Μαρξισμός, χούντα, επαναστατική βία!

Για να τελειώνουμε με τα επιχειρήματα των δημοσιογράφων παραθέτουμε δυο video.
Σε αυτή την εκπομπή του Αντ1, στα μέσα της δεκαετίας του 90 ο Πρετεντέρης έχει φιλοξενούμενους τους Μιχαλολιάκο, Πλεύρη, Πάγκαλο και CIA και συζητάνε για τον εθνικισμό.
http://www.youtube.com/watch?v=T8bcmc-XOqk
Σε αυτή την εκπομπή ο Πρετεντέρης, περίπου 17 χρόνια μετά, έχει καλεσμένους απο αυτό που αποκαλούν ''συνταγματικό τόξο'' και συζητάνε για τον αντιρατσισμό.
http://www.megatv.com/anatropi/default.asp?catid=26404

Αυτά τα δυο video μαρτυράνε εν μέρη, το ποιοί έφτιαξαν την Χρυσή Αυγή.

Ο αντιρατσιστικός νόμος πιστεύουμε ότι θα ψηφιστεί, σκόπιμα όμως θα αφήσουν ασάφειες.
Ο σκοπός τους είναι να διώκεται και να φυλακίζεται όποιος αντιδρά στον κοινοβουλευτισμό, στην ΕΕ και το ΔΝΤ.
"Τιμωρείται όποιος με πρόθεση, δημόσια παροτρύνει προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων" λένε στο σχέδιο νόμου με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή την ταυτότητα φύλου.
Ποιός μας λέει ότι το "όποιος με πρόθεση, δημόσια παροτρύνει..." δεν θα επιβληθεί σε κάτοικο των Σκουριών επειδή καλεί τον κόσμο να διαδηλώσει ενάντια στα μεταλλεία;
Ποιός μας λέει ότι το "όποιος με πρόθεση, δημόσια παροτρύνει..." δεν θα επιβληθεί σε όποιον καταφέρεται εναντία στα κοινοβουλευτικά σχέδια;

Τονίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι το γρανάζι εκείνο του συστήματος που κάνει την μηχανή του ολοκληρωτισμού όπως είναι η Βουλή, ΕΕ και ΔΝΤ, να μεγαλώνει.
Τα ερωτήματα αυτά είναι ερωτήματα εγκλωβισμού της Ελληνικής κοινωνίας, που μοναδικό σκοπό έχουν να μην θέσει η ίδια η κοινωνία τα ερωτήματα που την αφορούν, να μην θέσει η κοινωνία τις βάσεις για πραγματική Δημοκρατία μέσα απο λαϊκές συνελεύσεις.
Είναι ερωτήματα εγκλωβισμού στα στενά όρια του κόμματος, της Βουλής και κατ επέκταση της ΕΕ, Αμερικής και όλων των πλανητικών μαφιών.

Τα επιχειρήματα της Χρυσής Αυγής περί ρατσισμού κατά των Ελλήνων είναι αστεία. Ο απλήρωτος εργαζόμενος της πολυεθνικής δεν είναι Έλληνας; Ο ναυτικός που του χρωστάει ο εφοπλιστής μεροκάματα μηνών δεν είναι Έλληνας; Ο Γιατρός που δεν πληρώνεται δεν είναι Ελληνας; Τα νοσοκομεία που δεν έχουν γιατρούς, νοσοκόμες, αναλώσιμα δεν είναι Ελληνικά; Ο εργάτης της γαλακτοβιομηχανίας που δεν πληρώνεται δεν είναι Έλληνας; Ο δημόσιος υπάλληλος που απολυέται για να πάρουν τις ΔΕΚΟ οι πολυεθνικές δεν είναι Έλληνας; Γιατί δεν υπερασπίζονται τους Έλληνες εργαζόμενους;
Η Χρυσή Αυγή δεν εναντιώνεται όμως στο κεφάλαιο, εκεί που το χρήμα ρέει άφθονο. Ήταν αντίθετοι στην απεργία των καθηγητών,των λιμενεργατών,των γιατρών.
Τελικά ποιοι είναι οι Έλληνες που υπερασπίζεται η Χρυσή Αυγή;
Υπερασπίζεται την παγκόσμια χούντα, τους λεφτάδες και τους κλεφτοκοτάδες. Μιλάνε για την άρια φυλή, για την καθαρότητα της φυλής κλπ. Μην τσιμπάτε, το κάνουν για να κρύψουν τον φασισμό του χρήματος, τον φασισμό του αποφασίζομεν και διατάσσομεν. Οταν τους τελειώσουν οι ξένοι θα στραφούν σε εμάς.

Δεν σας κάνει εντύπωση που ο Κουβέλης υπερασπίζεται τόσο πολύ αυτό το νομοσχέδιο;
Το κάνει επειδή είναι αριστερός; Εδώ γελάμε! Ελα όμως που τους ψήφους τους πήρε γιατί δήλωνε αριστερός... και συνεχίζει και μας πουλάει αυτό το παραμύθι περί αριστεράς. Μιας αριστεράς βέβαια, όπως είναι η Δημάρ, που έχει ψηφίσει όλα τα βάρβαρα μέτρα εναντίον του Ελληνικού λαού.
Ο Τσίπρας είναι το νέο φρούτο της αριστεράς της υποταγής σε ολα τα νεοταξικά παραγγέλματα.
Ο Τσίπρας ειδικά χρειάζεται την Χρυσή Αυγή για να έχει το άλλοθι του δημοκράτη, του δημοκράτη εκείνου που μέσα απο την Βουλή, την ΕΕ και την Αμερική θα συνεχίσει να αναπαράγει και να μεγαλώνει αυτό που με τόσο κόπο έφτιαξαν οι τόσοι δημοκράτες αριστεροί Κουβέλης, Βενιζέλος και λοιποί.

Ο μοναδικός τρόπος αντίδρασης και αντίστασης είναι μέσα απο τις γειτονιές, εκεί που ξέρουμε τον διπλανό μας τον αφουγκραζόμαστε, τον στηρίζουμε και μας στηρίζει.
Το τοπικό μπορεί να γίνει εθνικό, μπορεί να γίνει κύμα αντίδρασης, αντίστασης και λύσης.

Γράφει ο... Λάκων.

logiakaiskepseis.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου