Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Η άθεη και σκοταδιστική ιντελλιγκέντσια ναρκοθετεί την Εθνική μας Παιδεία

Λυκούργος Νάνης

Η άθεη, σκοταδιστική, μηδενιστική, ποτισμένη με το μαρξιστικό και διεθνιστικό δηλητήριο, αριστερή ιντελλιγκέντσια, ασελγεί, απ το 1974 και εντεύθεν, πάνω στο σώμα της Εθνικής μας Παιδείας αφού, με την ανοχή των δήθεν συντηρητικών κυβερνήσεων των πρώτων μεταδικτατορικών χρόνων και εν ονόματι του αντιχουντισμού και της φιλελευθεροποίησης των πάντων, "κατέλαβε" τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα προκειμένου να κακουργήσει σε βάρος της ελληνικής νεολαίας, αποδομώντας τις διαχρονικές αξιακές σταθερές που οριοθετούν την "όντως παιδεία".

Οι απόφοιτοι των φροντιστηρίων του "πολιτιστικού μαρξισμού", που τράφηκαν με τα" ιδεολογικά" περιττώματα των Μαρξ, Φρόιντ, Αντόρνο, Μαρκούζε, Ράιχ, Φρομ και άλλων, διαλυτικών των παραδοσιακών κοινωνικών δομών, στοιχείων έχουν μετατρέψει τους ναούς της Παιδείας, με πρώτο και καλύτερο το Πάντειο Πανεπιστήμιο, σε νεοταξικά παραμάγαζα προπαγανδίζοντας ασύστολα τη λεγόμενη "ανοιχτή κοινωνία", την "πολυπολιτισμικότητα", την κοινωνία "χωρίς σύνορα", τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, την ανδροποίηση της γυναίκας, τη νομιμοποίηση της σεξουαλικής διαστροφής και την υιοθέτηση παιδιών απ τους σοδομίτες, το δικαίωμα στην εν ψυχρώ εμβρυοκτονία, τις "ελεύθερες" συμβιώσεις, την ποινικοποίηση του εθνισμού τον οποίο δολίως ονομάζουν "εθνικισμό" και,το χείριστο όλων, το στραγγαλισμό της ελευθερίας της έκφρασης όσων αντιτίθενται στις άθλιες πρακτικές τους.

Επιχειρούν να χειραγωγήσουν τα υποψήφια θύματά τους, οι ημεδαποί εντολοδόχοι των υπερεθνικών ελίτ εξουσίας που διαχειρίζονται τις τύχες της Παιδείας, με το δέλεαρ της άθλιας καπηλείας ζητημάτων παγκοσμίου ενδιαφέροντος που "συναρπάζουν" τις μάζες όπως π.χ. η "παγκόσμια ειρήνη", τα "ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα", η "δημοκρατία" (πόσο έχει κακοποιηθεί η έννοια αυτής της λέξης απ τους διαστροφείς της), τα "γυναικεία δικαιώματα", η "υπερθέρμανση του πλανήτη", η "καταπολέμηση της παγκόσμιας φτώχειας" (μιλάνε και τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης και πραιτωριανοί του κάθε Σόρος για "παγκόσμια φτώχεια"). Και εν πολλοίς έχουν κατορθώσει να μεταλλάξουν την ελληνική νεολαία σε ικανό ποσοστό, αφού η τελευταία υφίσταται μία φοβερή πλύση εγκεφάλου εφόσον της "σερβίρεται" το μαύρο σαν άσπρο και τούμπαλιν. Και βλέπει κανείς νέους ανθρώπους να ασχημονούν, πλειοδοτώντας σε μηδενισμό και αποδομητισμό των παραδοσιακών αξιών και να πολεμούν παθιασμένα και λυσσαλέα το τόσο, αισχρότατα διαβληθέν, τρίπτυχο "Χριστιανική Πίστη, Πατρίδα, Οικογένεια" σαν δήθεν αναχρονιστικό, σκοταδιστικό, καταπιεστικό της ελευθερίας, "ελευθερίαν επαγγελόμενοι, αυτοί δούλοι υπάρχοντες της φθοράς".

Ευτυχώς, σημαντική μερίδα της νεολαίας μας, έχει αντιληφθεί το δόλιο παιχνίδι που παίζεται σε βάρος της, και σε βάρος της κοινωνίας και του έθνους, και αντιστέκεται σθεναρά στην επιχείρηση ισοπέδωσης των πάντων, αψηφώντας τα κοάσματα των ψευτοπροοδευτικών βατράχων και τα γαυγίσματα των σκύλων της "πολιτικής ορθότητας". Κι αυτή ακριβώς η μερίδα, το εκλεκτό αυτό "λήμμα", αποτελεί και τη μεγάλη ελπίδα για το έθνος μας. Κι έχει την ανάγκη της τόνωσης απ την πλευρά μας, της συμπαράστασής μας και της ενίσχυσής μας.Ό,τι και όσα και να μηχανευθούν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές, την ψυχή μας και την προσωπικότητά μας δεν μπορούν να την εξουσιάσουν. Κι αν το καλέσουν οι περιστάσεις, θα μαρτυρήσουμε για το πιστεύω μας!

aktines.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου