Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Βάστα, Βαγγέλη, τα βαμπίρ!

Να 'σαι τώρα ολόκληρος μπούας αρχηγίσκος, με τη λιμουζινάρα την κρατική, τη θωρακισμένη, των 700 χιλιάρικων (ευρώ), με τις λεζάντες σου, τις παπαρολογίες σου (εκ της «παπάρας» η λέξις, να μην παρεξηγηθούμε) στα κανάλια, τις συγκυβερνήσεις σου και λόγω ελαχίστων εκατομμυρίων (καμιά κατοστάρα πάνω κάτω) να σε απειλούν με κατασχέσεις; Κατασχέστους εσύ πρώτα! Πάρε το ωραίο το ύφος το γουρλωμένο, με τις παραφουσκωμένες τις μαγούλες σου, ρίξε δυο τρία καντάρια γυαλισμένες ελληνικούρες, ύψωσε τον τόνο της φωνής, πούλα ηθική, αγόρασε χρόνο, κούνα και το δάχτυλο απειλητικά, αφού το καθαρίσεις πρώτα από τα τζατζίκια, και κόψ' τους τον βήχα. Ετσι κάνουν οι σοσιαλιστές που αγωνίστηκαν για την πατρίδα στο πλευρό του Ακη Τσοχατζόπουλου, του Θόδωρου Τσουκάτου, του Τάσου Μαντέλη και άλλων ανθρωπιστών του μετασχηματισμού της ελληνικής κοινωνίας (από κανονικοί πολίτες σε νεαντερτάλιοι πρασινοφρουροί).

Σύντροφοι και συντρόφισσες! Ο κίτρινος Τύπος έγραψε ότι πήγανε στο κόμμα του λαού και δεσμεύσανε 100 ψωροχιλιάρικα από τα ταμεία του. Ψεύδος μέγα. Αποδεικνύεται εύκολα. Ξέρει κανείς κατά πού πέφτει το ταμείο του κόμματος; Μόνο ο Τσουκάτος ήξερε και ελάχιστοι άλλοι.

Σπορτ Μπίλυ

Ενα επιπλέον τεκμήριο για το ανυπόστατο των φημολογιών είναι η έξωθεν καλή μαρτυρία των στελεχών του. Τόσα χρόνια τους ξέρουμε από την καλή και την ανάποδη. Είναι δυνατόν να είχαν φράγκα στην άκρη και να μην τα δίνανε σ' όσους έχουν λαμβάνειν; Α-πο-κλεί-ε-ται! Τρίτο και σημαντικότερο. Η είδησις διεψεύσθη από το κόμμα, το οποίο πάντα λέγει την αλήθεια. Στην οργίλη ανακοίνωση οι άνθρωποι που έμαθαν στους Ελληνες τη λέξη «ηθική» επισημαίνουν: «Περιμένουμε απάντηση στην πρόσκλησή μας προς όλα τα κόμματα να κάνουν έλεγχο των οικονομικών τους, με έγκυρες ελεγκτικές εταιρίες και να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα». Σε ελεύθερη απόδοση τούτο σημαίνει: «Γιατί να γινόμεθα μόνο εμείς ρόμπα για τα φέσια που έχουμε μοιράσει αφειδώς στην ελληνική αγορά; Βάλτε και οι άλλοι κάναν χαρτογιακά να ψαχουλέψει τα δικά σας τα άπλυτα και μετά μιλήστε».

Η στήλη τίθεται απεριφράστως και ενθουσιωδώς στο πλευρό του πεφωτισμένου ηγέτου Β. Βενιζέλου και προτίθεται να συμμετέχει ενεργά στην επόμενη οικονομική εξόρμηση του Κινήματος (αν προλάβει να γίνει). Το μόνο που θα χρειαστεί είναι η τυχερή βαλίτσα του Τσουκάτου, που πάντοτε ερχόταν φορτωμένη με καλούδια -τύφλα να 'χει ο Σπορτ Μπίλυ- στην ιστορική έδρα της Χαριλάου Τρικούπη.

Παναγιώτης Λιάκος

dimokratianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου