Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Αυτοί οι ΟΤΑ... Είναι Πράσινοι γιατί παίρνουν (νόμιμα) ποσοστά οι Δήμαρχοι (ή οι Αντιδήμαρχοι).

"...Σήμερα έμαθα, ότι ο Δήμαρχος Άνδρου Ι.Γλυνός, (Πρόεδρος της ΔΑΦΝΗΣ του Πουσσαίου κλπ) και μέλη της οικογενείας του είναι ιδιοκτήτες τουλάχιστον τριών νέων φωτοβολταϊκών πάρκων στην περιοχή Κορθίου από όπου και κατάγεται. Τα "πάρκα" είναι εγκατεστημένα τον τελευταίο χρόνο σε ιδιόκτητο χώρο του Δημάρχου και της οικογένειάς του. Συνταξιούχος καθηγητής, λες να είχε αποταμιεύσει τα εκατομμύρια που "επένδυσε", η παίζει κάτι άλλο;..."

Τράπεζα Πειραιώς δεν έχει η Άνδρος; Θα έχει σίγουρα. Να που βρήκε τα λεφτά. Η Τράπεζα Πειραιώς είτε με Πράσινα Δάνεια, είτε με πολιτιστικές προσλήψεις είτε δεν ξέρω πώς, αλληλοχαϊδεύεται με την Μαφία τους ΟΤΑ. (Και η Εθνική και η Γιούρομπανκ διαφήμιζαν Πράσινα Δάνεια).

Η διαφθορά και το ξέπλυμα με την Πράσινη Απάτη έχουν γίνει νομιμότατες δραστηριότητες, κι αν ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης έκαναν ...έλεγχο, είμαι σχεδόν σίγουρος θα ζητούσαν πόντους σε "πάρκα".

Είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Γλυνός είναι νομιμότατος, και πιστεύει ειλικρινά, de profundis, και αυτός, και ο κ. Πουσσαίος, και όλοι οι Δήμαρχοι (και οι Αντιδήμαρχοι) στην Πράσινη Αειφορία. Ούτε, προς Θεού, πιστεύω ότι υπάρχει ο,τιδήποτε μεμπτό στα φωτοβολταϊκά του, εάν έχει φωτοβολταϊκά, ούτε πιστεύω ότι οποιοδήποτε λαμόγιο εκλεκτό και εκλεγμένο μέλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πήρε ή θα πάρει ποτέ "πόντους" σε Πράσινο Έργο.

Μα δεν σας κάνει εντύπωση ότι η Πειραιώς υπάρχει ακόμα; Όταν έσκασαν οι αγορές το 2008 ήταν στα όρια... Κι όμως υπάρχει ακόμα... Την ΑΤΕ βέβαια χάσαμε... Την καλή ΑΤΕ... Την κακή την χρωστάνε τα εγγόνια μας. Όσο για τους κατά τόπους Δημάρχους και Αντιδημάρχους (ναι και αυτοί ...υπάρχουν), Περιφερειάρχες και λοιπά αξιόλογα πρόσωπα, είναι πλασιέ του Φούχτελ, μόνο που τα ποσοστά τους τα πληρώνουμε εμείς.

archaeopteryxgr.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου