Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

160% ακριβότερο το βιομηχανικό ρεύμα στην Ελλάδα από τη Γαλλία

http://www.capital.gr/News.asp?id=1836844

Οι Γάλλοι έχουν ρεύμα από πυρηνικά, εμείς είχαμε φθηνό ρεύμα από λιγνίτη και υδροηλεκτρικά, κάτι καραγκιόζηδες μπλόκαραν τον λιθάνθρακα, και παίζουμε με το αέριο και τα αιολικά του Περιστέρη, του Κοπελούζου, του Μπόμπολα, του Μυτιληναίου "επιχειρηματιών" της Μεταπολίτευσης, με Ζερβούς στην ΔΕΗ και το λόμπυ του αερίου και των αιολικών στην ΡΑΕ.

Η "Ευρώπη" είναι μία απάτη υπέρ Γερμανών και Γάλλων, και κυρίως υπέρ των εξαγωγών τους. Εμείς εξάγουμε φραπέδες και λάϊφστάϊλ, ο ένας στον άλλο. Έχουμε εκχωρήσει και εκχωρούμε κάθε παραγωγική και ανελαστική δραστηριότητα, με αντάλλαγμα να παριστάνουν 5-10 γύφτοι-ελίτ τους "Ευρωπαίους".

Η Ελληνική βιομηχανία άρχισε να τρίζει από την στιγμή που γύρισε πίσω ο Εθνάρχης (που είχε παρκάρει στην ...Γαλλία) αν και τότε είχαμε και το πρώτο ή δεύτερο πετρελαϊκό σοκ. Ο Αντρέας Παπαντρέας την ξήλωσε χάριν σοσιαλισμού, ψωμιού, παιδείας και ελευθερίας, και οι Ευρωλιγούρηδες την αποτελειώνουν. Στον ΣΕΒ έχουν τοποτηρητή την WWF, και οι άπλυτοι της Greenpeace υπαγορεύουν πολιτική.

«Δεν υπάρχει μέλλον για τη Γαλλία χωρίς τη βιομηχανία» είπε ο Γάλλος (ενώ στην Ελλάδα...)

archaeopteryxgr.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου