Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΔενΕχωΘέση

Κεκλεισμένων των θυρών η ΔΕΘ, για λίγους και εκλεκτούς, οι οποίοι είναι μέσα στο παιχνίδι.
Δεν Έχει Θέσεις για τους παρίες, τους πληβείους τη λαικάτζα, διότι όλοι εμείς θέλουμε εξηγήσεις.
Που να κάθεται ο θεός Σαββατιάτικα να εξηγεί το πως και το γιατί;

Πως να εξηγήσει ότι η επιτυχημένη yes men πολιτική(!) του επιλογή οδήγησε στην ανεργία πάνω από 1.500.000 Έλληνες.
Τι να πει για τα νοσοκομεία που κλείνουν, τα δημόσια σχολειά που απαξιώθηκαν.
Τα παιδιά που έφυγαν αναζητώντας δουλεία στη φίλη και μεγάλη Γερμανία.
Τι να πει για την πείνα, τη φτώχεια,την αβεβαιότητα, την μιζέρια που τα τελευταία χρόνια εγκαταστάθηκαν στη χώρα.
Δεν θα πει κουβέντα για τους άστεγους, ούτε για τους υποφήφιους άστεγους που θα προκύψουν λόγω πλειστηριασμών, αυτό το θέμα εξ άλλου το έχει αναλάβει ο ίδιος και ο λόγος του, όπως όλοι ξέρουμε, είναι συμβόλαιο με τους τραπεζίτες.
Και για τι να πει άλλωστε, θεός είναι δεν δίνει εξηγήσεις!

Αυτό που θα πει -για να σκάσουν όσοι δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους- είναι η μεγάλη επιτυχία, τα επιτεύγματα της πολιτικής του επιλογής, που θα φέρει την ανάπτυξη.

Νοικοκυρέψανε το ανοικοκύρευτο δημόσιο, δεν φταίω εγώ που ακόμα δεν το έχετε καταλάβει.
Έκλεισαν την ΕΡΤ -δίνοντας μια άλλη διάσταση στην εργατική νομοθεσία- άνοιξαν τη ΔΤ προσλαμβάνοντας νέο(!) προσωπικό με διαφανή διαδικασία, πτυχία-σεντόνια, να με το συμπάθιο, διαθέτουν οι νεοπροσληφθέντες, άτομα που δεν έχετε ματαξαναδεί στο γυαλί και πίσω από αυτό και να κάποιος κάτι σας θυμίζει κάνετε λάθος ή είστε προκατειλημμένοι και κακόπιστοι.

Απέλυσαν κάμποσες χιλιάδες δημοσίους αλλά προσλαμβάνουν 50.000 μέσω ΜΚΟ, διότι και αυτές έχουν ψυχή. Αν δεν είναι αυτό ανάπτυξη και άνοιγμα της αγοράς εργασίας, πείτε μου τι είναι.
Αλλά έτσι είστε, αχάριστοι, μονοφαγάδες και γκρινιάρηδες, γιαυτό και δεν θα ξανασχοληθεί ο θεός αντώνης σαμαράς -είναι θεός με ονοματεπώνυμο όχι αστεία- μαζί σας.

Και μην σκεφτείτε να διαμαρτυρηθείτε και να προκαλέσετε προβλήματα στην κυκλοφορία των υπολοίπων θεών της ΔΕΘ, διότι ο Δένδιας δεν έχει καθόλου χιούμορ, ούτε καν βλακ. Είναι και εκείνος ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που τα έχει βάλει με τα φανάρια της Θεσσαλονίκης - αι καλά κάνει βασικά διότι έμαθα πως είναι αναρχοαυτόνομα- γιαυτό να είστε προσεκτικοί και να μην σας μπαίνουν ιδέες!

Σίγουρα θα μας υπενθυμίσει τις μεγάλες επενδύσεις που έγιναν επί των ημερών του, ξέρετε εσείς αλλά δεν μαρτυράτε και όσο και αν έστυψα το μυαλό μου, μια μετονομασία αποθηκών καπνού στο Αγρίνιο βρήκα.

Είναι όμως ανάπτυξη με όραμα! Καπνίστε να ενισχύσετε την επένδυση, καπνίστε γιατί χανόμαστε, αφήστε τα ντουμάνια να σκεπάσουν τη φτώχεια, την πείνα, τους άνεργους.
Και μέσα από το ντουμάνι σε τρία τέρμινα θα ξεπεταχτεί, μπαρουτοκαπνισμένος από τη μάχη με τους εταίρους, ο θεός Αντώνης αγκαζέ με την ανάπτυξη.
Πανηγυρίστε αλαλάζοντας, ούρα-ούρα, ζήτω ο αρχηγός και η ανάπτυξη, ζήτω τα πούρα, τα αστακουδάκια και οι σαμπάνιες, κάτω η φτώχεια, η δωρεάν παιδεία, η δωρεάν υγεία, ζήτω η ανάπτυξη, οι ΜΚΟ και η φιλανθρωπία, διότι λεφτά υπάρχουν, έχουμε large θεό Αντώνη που τα λέει τσεκουράτα και τα σκορπάει αλόγιστα -τα λεφτά μας όχι τα δικά του- large είναι ο θεός όχι ηλίθιος.

logiakaiskepseis.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου