Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Optogenetics - Η τεχνολογία ελέγχου του εγκεφάλου απο μακρυά

Μέχρι χθές μιλούσαμε για εγκεφαλικά εμφυτεύματα αναφερόμενοι σε nano chips και νανο-ηλεκτρόδια. Η νευροβιοτεχνολογία κλάδος της οποίας είναι και η optogenetics έχει προχωρήσει όχι μόνο ως προς την έρευνα αλλά και ως προς τις "εφαρμογές".
Φυσικά τα επιτεύγματα αυτά της ανθρώπινης σοφίας ενδεχομένως θα ανακουφίσουν πολλές κατηγορίες πασχόντων συνανθρώπων μας. Ξέροντας ωστόσο ότι οι εταιρείες σαν π.χ την "Digital Angel corp." ("ψηφιακός Άγγελος") η οποία δραστηριοποιείται στην έρευνα και παραγωγή και εμφυτεύσιμων microchip, δεν δίνουν τα ωραία τους δισεκατομύρια στην έρευνα από φιλανθρωπία και δεδομένου ότι η προσδοκία για υπερκέρδη δεν είναι πλέον το κυρίως ζητούμενο στον "νέο καπιταλισμό" αλλά ο απόλυτος έλεγχος των "υπκειμένων", δεν είναι δύσκολο να αντιληφθούμε ποιός είναι ο πραγματικός σκοπός της ανάπτυξης τέτοιου είδους επιστημονικών εφαρμογών.

Βουλευτής φωτογραφίζεται με την σημαία της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. Ε, και τι έγινε...


Βουλευτής φωτογραφίζεται με την σημαία της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ αλλά ...δεν πειράζει, και τι έγινε...

Όσκαρ δημοκρατίας στον... Δημήτρη Στρατούλη!

Οι συντάκτες τηλεοπτικών στηλών στις εφημερίδες και τα περιοδικά πιάστηκαν αδιάβαστοι. Ουδέποτε έχουμε διαβάσει κάτι απ' όλους αυτούς για το κρυφό ταλέντο του Ελληνα Σπίλμπεργκ Δημήτρη Στρατούλη. Διαβάστε παρακάτω τι οδηγίες έδωσε στο κοντρόλ της δημόσιας τηλεόρασης και βγάλτε συμπεράσματα:

«Θέλω να πω κάτι για τη ΝΕΤ και να το πάρετε σοβαρά υπόψιν, γιατί μ' αυτά δεν παίζουμε σαν ΣΥΡΙΖΑ. Κοιτάξτε να δείτε, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε το 27% στις εκλογές. Και σύμφωνα με κάποιες δημοσκοπήσεις φτάνει και το 30%.

Η ΝΕΤ χρηματοδοτείται από τον ελληνικό λαό. Κι από αυτό το 27%-30%. Οταν στήνετε μία εικόνα, να τη στήνετε όπως πραγματικά είναι. Πρώτο κόμμα η Ν.Δ., δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, ο τρίτος κ.λπ.

Διαφθορά: Από 25η το 1997, 78η το 2010, 94η το 2012

http://www.transparency.org/cpi2012/results
Διαφθορά δεν είναι μόνο το φακελάκι. Είναι οι αγορασμένοι Νόμοι. Οι αγορασμένες Ειδήσεις. Η αγορασμένη Επιστήμη. Η αγορασμένη Πραγματικότητα.