Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ο Σαμαράς πήγε στο Κατάρ, αλλά το Κατάρ «καίγεται» για την Θράκη!!!


Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουμε επισημάνει την γεωπολιτική αξία της Θράκης, η οποία ενώ (διόλου τυχαίως) βάλλεται από «συμμάχους» και εγκαταλείπεται από την κυβέρνηση των Αθηνών, ταυτόχρονα είναι πόλος έλξης οικονομικών κεφαλαίων του εξωτερικού και χώρος υψηλής κινητικότητας (επίσημης και ανεπίσημης) ξένων διπλωματών (ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Τουρκία, Ρωσία κ.α.).

Κι όμως... η μηχανή που «γεννάει χρήμα» ΥΠΑΡΧΕΙ.


γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Είναι εξοργιστικό....
Θα μου πεις ποιο απ’ όλα; Ποιο να πρωτοπάρεις και ποιο ν’ αφήσεις;
Να αποδεικνύεται πχ πως ΗΞΕΡΑΝ επί πάρα πολλά χρόνια για το πλούσιο υπέδαφος της χώρας κι όμως... αδιαφορούσαν...
Ποιοί;

Ἡ Γενοκτονία τῶν Λαῶν τῆς Εὐρώπης. Σχέδιο Coudenhove – Kalergi

«Αυτό που σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων και να τελούν μικτούς γάμους (μεταξύ διαφορετικών φυλών), και αυτό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή»!

Το άρθρο που ακoλουθεί μεταφράστηκε από τα Ιταλικά. Είχε αναρτηθεί στο σάιτ «Identità».

Μετάφραση - επιμέλεια: Ελευθέριος Αναστασιάδης

Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να αποδείξουμε μια για πάντα, ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.

Οι «αγκυλωτοί σταυροί» της ευρω-χούντας…

Ο Σαμαράς θα ξεπεράσει σε κυνισμό και ωμότητα τους παππούδες και προπάππους του…

Όπως αναλύσαμε σε προηγούμενο κείμενό μας οι δυνάμεις του κεφαλαίου και τα πολιτικά τους ανδρείκελα δεν έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Γνωρίζουν, ότι αργά ή γρήγορα (λίαν συντόμως) θα συγκρουστούν ΑΝΟΙΚΤΑ (εξωκοινοβουλευτικά) και βίαια με την κοινωνία στο σύνολό της: Τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, με το λαό συνολικά…

Μόνο η «αριστερά» κλείνει πεισματικά τα μάτια μπροστά στην πραγματικότητα και κυνηγάει κοινοβουλευτικές σκιές, διευκολύνοντας έτσι, σκανδαλωδώς, τις στρατηγικές της δεξιάς για το τσάκισμα του λαού και των αντιστάσεών του: Στρατηγικές που θα «σταμπάρουν» κάθε λαϊκή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, κάθε απεργιακή κινητοποίηση, με την ετικέτα της βίας και τρομοκρατίας, με την ετικέτα του εξτρεμισμού…