Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Η ευτυχία βρίσκεται μέσα στον ίδιο σας τον εαυτό

Αδελφοί μου! Η ευτυχία βρίσκεται μέσα στον ίδιο σας τον εαυτό, και μακάριος είναι ο άνθρωπος που το κατάλαβε αυτό. Εξετάστε την καρδιά σας και δείτε την πνευματική της κατάσταση. Μήπως έχασε την παρρησία της προς το Θεό; Μήπως η συνείδηση διαμαρτύρεται για παράβαση των εντολών Του; Μήπως σας κατηγορεί για αδικίες, για ψέματα, για παραμέληση των καθηκόντων προς το Θεό και τον πλησίον; Ερευνήστε μήπως κακίες και πάθη γέμισαν την καρδιά σας, μήπως γλίστρησε αυτή σε δρόμους στραβούς και δύσβατους...

IPCC, Greenpeace, UNEP και στο βάθος ...κήπος


Πριν 2-3 χρόνια, κάτι τέτοια τα έγραφα "με κάθε επιφύλαξη" γιατί αν μου έλεγε κάποιος ότι υπάρχει σχέση μεταξύ "οικολόγων", ΟΗΕ, "Νέας Τάξης" και άλλων πιο σκοτεινών δυνάμεων θα έλεγα "άντε πάλι... συνωμοσιολογίες".

Η πόλις εάλω!

Αργά και σταθερά, μέρα με τη μέρα υλοποιείται το σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων, μπήκαν στην πόλη οι εχθροί και η κοινωνία κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!

Χρόνια τώρα επιχειρείται η πολιτισμική, θρησκευτική, ιστορική και κοινωνική αποδόμηση ενός λαού που άντεξε πολέμους, κακουχίες, στερήσεις, κατακτήσεις κρατώντας ψηλά τη σημαία, τη γλώσσα, την παράδοση του.

Άλλαξαν την ιστορία, όλα όσα πίστευε και τον κρατούσαν ζωντανό, πετάχτηκαν στον Καιάδα!
"Πεφωτισμένοι ...δάσκαλοι" στο όνομα της προόδου μιλούν για αλλαγή όλων αυτών που κρατούσαν ψηλά το γένος.
Αυτοί οι Εφιάλτες της Ελληνικής κοινωνίας, που την κρατούν κοιμισμένη στο όνομα της ...προόδου, χτύπησαν την καρδιά του Έλληνα, την παράδοση του, τη γλώσσα και την πίστη του!

Το «δημοκρατικό τόξο» και άλλες ανοησίες.

Μετά την προπαγάνδα που «τρώμε» τόσα χρόνια κατά πρόσωπο, ότι έχουμε δήθεν στην μεταπολίτευση μια από τις καλύτερες δημοκρατίες στον κόσμο (δηλαδή οι καλύτερες δημοκρατίες πτωχεύουν;;;), με την οποία προπαγάνδα μας είχαν πείσει ότι ζούμε σε άλλο κόσμο από αυτόν που ζούμε, έρχονται τώρα και μας πετάνε άλλη πολιτική ανοησία, αυτή του «δημοκρατικού τόξου». Κάτι σαν το παλιό σλόγκαν «ΠΑΣΟΚ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις». Στην έννοια τάχα των δυνάμεων του «δημοκρατικού τόξου» εντάσσουν τα μνημονιακά κόμματα της συγκυβέρνησης και όποιους άλλους υποστηρίζουν το ύψιστο (κατ’ αυτούς) καθήκον της σωτηρίας της χώρας, σύμφωνα με τα μνημόνια. Δηλαδή της σωτηρίας των συμφερόντων των δανειστών και των ντόπιων συμμάχων τους.