Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Η άθεη και σκοταδιστική ιντελλιγκέντσια ναρκοθετεί την Εθνική μας Παιδεία

Λυκούργος Νάνης

Η άθεη, σκοταδιστική, μηδενιστική, ποτισμένη με το μαρξιστικό και διεθνιστικό δηλητήριο, αριστερή ιντελλιγκέντσια, ασελγεί, απ το 1974 και εντεύθεν, πάνω στο σώμα της Εθνικής μας Παιδείας αφού, με την ανοχή των δήθεν συντηρητικών κυβερνήσεων των πρώτων μεταδικτατορικών χρόνων και εν ονόματι του αντιχουντισμού και της φιλελευθεροποίησης των πάντων, "κατέλαβε" τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα προκειμένου να κακουργήσει σε βάρος της ελληνικής νεολαίας, αποδομώντας τις διαχρονικές αξιακές σταθερές που οριοθετούν την "όντως παιδεία".

Ο αναπόφευκτος, ανθρώπινος «ρατσισμός»

«Πλούσιος και Φτωχός ή Ειρήνη
και Πόλεμος», ονομάζεται αυτός
ο πίνακας άγνωστου Ολλανδού
ζωγράφου του 17ου αιώνα.
«ρατσισμός (ο) η κοινωνική ή πολιτική πρακτική διακρίσεων, που βασίζεται στο δόγμα της ανωτερότητας μιας φυλής, εθνικής ή κοινωνικής ομάδας και στην καλλιεργημένη αντίληψη των μελών της ότι οφείλουν να περιφρουρήσουν την αμιγή σύσταση, την καθαρότητα της ομάδας τους καθώς και τον κυριαρχικό τους ρόλο έναντι των υπόλοιπων φυλετικών, εθνικών, κοινωνικών κ.λπ. Ομάδων, που θεωρούνται από αυτά κατώτερες: φυλετικός / κοινωνικός ~ φαινόμενα ρατσισμού εναντίον ξένων μεταναστών. [ΕΤΥΜ. Μεταφορά του ιταλ. Razzismo. Βλ. κ. ράτσα]»
Λήμμα «ρατσισμός». Λεξικό Μπαμπινιώτη, σελ. 1531.

Το μεγάλο σχέδιο πίσω από την εξέγερση των τούρκων πολιτών

Όταν γνωρίσεις τον δυτικό τρόπο ζωής, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις στον τρόπο ζωής που προτείνει - επιβάλει το Ισλάμ. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι θέλουν να κυβερνήσουν ή κυβερνούν σήμερα στην Τουρκία

Ενώ η κατάσταση στην Τουρκία εξακολουθεί να είναι τεταμένη κι ενώ έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την πιθανή απόπειρα εκτόνωσης της εσωτερικής κρίσης της γείτονος προς την Ελλάδα και συγκεκριμένα προς το Αιγαίο, κανείς δεν ασχολείται με το πως κατορθώθηκε να ξεσηκωθεί ο τουρκικός λαός, να ενωθεί παρά τις όποιες διαφορές του και να απαιτήσει από τον «σουλτάνο» Ταγίπ να επανέλθει στην… τάξη!

Ακούγοντας τη φωνή της ψυχής

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Γράφω για τη φωνή της ψυχής, γνωρίζοντας από την προσωπική μου πείρα, πως όταν την ακούμε δε φοβούμαστε τη μοναξιά ή μάλλον δε φοβούμαστε τίποτα. Δε χωρεί αμφιβολία, ευγενικέ αναγνώστη, πως η ψυχή υπάρχει και μιλάει στον καθένα όταν χρειάζεται, ακόμα και σ΄αυτόν που δεν την ακούει ή δεν πιστεύει πως υπάρχει.

Ακόμα και στον πωρωμένο εγκληματία υπάρχουν ίχνη ελευθερίας, που δείχνουν ότι η ψυχή υπάρχει και έχει τα ουσιώδη γνωρίσματα της ελευθερίας, που είναι η αρετή και ο διαρκής αγώνας για την ελευθερία. Η ψυχή είναι απούσα όταν οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν την ελευθερία και δεν αγωνίζονται γι΄ αυτήν. Η εποχή αυτή ονομάζεται "ίχνη ανέμου" και χαρακτηρίζεται από την έλλειψη του θάρρους να υπάρχεις.

Γρήγορα, να ψηφιστεί το αντιρατσιστικό.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[Μέχρι να συνεννοηθούν οι προοδευτικές δυνάμεις και αποφασίσουν επιτέλους να ψηφίσουν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αναγκάζομαι να εμφανίσω την είδηση έτσι όπως θα έπρεπε να εμφανίζεται σε ένα εκσυχρονισμένο πολυπολιτισμικό κράτος.]

A, και για να μην ξεχάσω: Συγχαρητήρια στο Mega που παρουσίασε το θέμα στην πραγματική του διάσταση, λίγο πριν τελειώσει το δελτίο σε 20-30 δευτερόλεπτα.

Ομολόγησε το διπλό έγκλημα ο Πακιστανός