Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ανασχηματισμός νέτα-σκέτα-Ζέτα

Στην επόμενη καραμπόλα η Ζέτα γίνεται Υπερυπουργός, ενώ βάζει πλώρη για την κατάληψη του Μαξίμου.

Ανασχηματισμός νέτα-σκέτα-Ζέτα.

Από Γενικός Γραμματέας, βουλευτής και σε τρεις μήνες Υφυπουργός. Η κινητικότητα στο Δημόσιο σε πιλοτική λειτουργία.

Κάτι παρόμοιο θα συνάντησε ο Κοέλιο και έγραψε: αν θες κάτι πολύ (και σε λένε Ζέτα Μακρή) όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να γίνει πραγματικότητα.

Οι κακεντρεχείς λένε ότι ο Χρυσοχοΐδης γύρισε για να διαβάσει το Μνημόνιο. Η αλήθεια είναι ότι αρίστευσε μετά από 3 εξεταστικές στο τεστ πολλαπλών επιλογών και περίμενε τα αποτελέσματα για το Υπουργείο που «πέρασε».

Ευέλικτο σχήμα

«Το Κοράκι» είναι μια από τις υψηλότερες κορυφές της αμερικανικής ποίησης. Αποτελεί ένα πολύτιμο πετράδι στην ανεκτίμητη συλλογή κομψών λέξεων του πνευματικού θησαυροφυλακίου του Εντγκαρ Αλαν Πόε. Πρωτοδημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 1845 στο μηνιαίο περιοδικό «The American Review», το οποίο πλήρωσε τον δημιουργό μόλις 9 δολάρια για το αριστούργημά του (σχεδόν πάντα οι εκδότες διέπονται από τη μοναδική... δεξιότητα να κακοπληρώνουν τους σπουδαίους καλλιτέχνες). «Το Κοράκι» αποτελείται από 18 στροφές (έξι στίχων έκαστη) και έως σήμερα θεωρείται υποδειγματικό έργο υψηλής αισθητικής, υποβλητικής ατμόσφαιρας, υπέροχης μελαγχολίας και αγέρωχου ανθρώπινου πόνου, ο οποίος σφυρηλατείται σαν το χρυσάφι στο καμίνι της απώλειας μιας αγάπης. Ο Πόε εξήγησε πώς κατόρθωσε να γράψει «Το Κοράκι» σε ένα δοκίμιο με τίτλο «Η Φιλοσοφία της Σύνθεσης», το οποίο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Graham's Magazine» τον Απρίλιο του 1846. Εκεί, μεταξύ άλλων σημαντικών, αναφέρει ότι ξεκίνησε να γράφει αυτό το έργο από το τέλος! Δηλαδή, πρώτα σχεδίασε στο μυαλό του την κατάληξη του ποιητικού δράματος και έπειτα «έκτισε» επάνω του την υπόλοιπη στιχοπλοκή και το παράξενο σκηνικό αυτού του έργου.

ΤΙΠΟΤΑ δεν σώζει και τη νέα ακροδεξιά κυβερνητική σύνθεση

Οι ποσοτικές συσσωρεύσεις οδηγούν στα ποιοτικά άλματα: Σε νέες ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ.

Αυτός ο νόμος της διαλεκτικής επαληθεύεται και στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Οι «ποσοτικές συσσωρεύσεις» της «συγκατοίκησης» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, στα κατοχικά χρόνια των Μνημονίων, οι «συσσωρεύσεις» των «παζαρεμάτων» και των κυβερνητικών ισορροπιών, και βασικά οι «συσσωρεύσεις» του δωσιλογισμού τους, οδήγησαν στο «ποιοτικό άλμα»: Στη ΣΥΝΘΕΣΗ, σε μια ταυτότητα.

Μπορεί ακόμα ο τύπος, η φόρμα, η κομματική ονομασία να μην έχει αλλάξει, αλλά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν γίνει σάρκα μία.

Πούτιν: «Το 80% των μελών της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν Εβραίοι»

Jewish Telegraphic Agency (JTA) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι τουλάχιστον το 80 τοις εκατό των μελών της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν Εβραίοι.

"Σκέφτηκα κάτι μόλις τώρα: Η απόφαση για την εθνικοποίηση αυτής της βιβλιοθήκης έγινε από την πρώτη σοβιετική κυβέρνηση, η σύνθεση της οποίας ήταν 80-85 τοις εκατό εβραϊκή", δήλωσε ο Πούτιν στις 13 Ιουνίου κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο «Εβραϊκό Μουσείο και Κέντρο Ανοχής» της Μόσχας.

Αντώνης Σαμαράς: Ο Μεγάλος Ιστορικός Ηγέτης του ΠΑΣΟΚ

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι αναμφίβολα ο Μεγάλος Ιστορικός Ηγέτης του ΠΑνελλήνιου ΣΟσιαλιστικού Κινήματος.

Σε σημείο που να κάνει όλους τους προηγούμενους Προέδρους να φαίνονται άκακα γατάκια.

Ποιός Ανδρέας; Ποιός Σημίτης; Ποιός ΓΑΠ;

Ο Αντώνης ο Σαμαράς έχει καταφέρει ότι δεν κατάφεραν όλοι οι προηγούμενοι ηγέτες μαζί.

Και να γιατί:

Κυβέρνηση «Παπαδήμου».

Τα ονόματα που μόλις ανακοινώθηκαν ότι εισέρχονται στην κυβέρνηση και ειδικότερα το σχήμα που υλοποιείται, μας έδωσαν την αίσθηση ότι πρόκειται για μια έκδοση της κυβέρνησης «Παπαδήμου». Τα έχει όλα. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και λίγο ΛΑΟΣ.

Φυσικά στη θέση του πρωθυπουργού δεν είναι κάποιος δοτός, αλλά έτσι όπως «κουρεύτηκε» και τέθηκε υπό πολιτική κηδεμονία ο κ. Σαμαράς, δεν έχει διαφορά από κάποιον δοτό πρωθυπουργό. Αν δεν δεχόταν να παίξει αυτόν το ρόλο, απλά θα είχαμε έναν πραγματικό "Παπαδήμο".