Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

O αμοραλισμός του Στουρνάρα, οι κατσαπλιάδες της Αριστεράς και ο αντιστασιακός της συμφοράς Παπούλιας

Η γελοιότητα και η υποκρισία της πολιτικής μας ζωής σε όλο της το μεγαλείο.

Ο Τσίπρας και ο Γλέζος αφού αντάλλαξαν του κόσμου τα μπινελίκια στο πρόσφατο συνέδριο, με αφορμή την διάλυση των συνιστωσών, αίφνης αγαπήθηκαν και πηγαίνουν στο ραμολί «αντιστασιακό» Παπούλια για να διεκδικήσουν τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Ο Τσίπρας ο οποίος πρόσφατα προσκύνησε το καροτσάκι του Σόιμπλε -πριν το μυστηριώδες ταξίδι στις ΗΠΑ- αποφάσισε σήμερα να κάνει αντίσταση και να μην συναντήσει τον Γερμανό υπουργό. Να δούμε τι θα κάνει την Κυριακή που έρχεται ο Αμερικανός υπ. Οικονομικών.

Ο λεπτός, διπλωματικός φάκελος, που λέγαμε...

Δεν ξέρω τι έρχεται να κάνει ο εξοχότατος κ. Wolfgang Schäuble καλοκαιριάτικα στην Αθήνα. Για τα μπάνια του αποκλείεται να έρχεται. Βλέπετε, εκείνες οι ράμπες που είχε πληρώσει η Γερμανία και οι άλλες πλούσιες χώρες του βορρά, από τα διαρθρωτικά ταμεία, για τους σακάτηδες σαν του λόγου του, δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Φαγωθήκανε τα λεφτά αλλιώς και δε φτάσανε για την ολοκλήρωση των υπεσχημένων. Οπότε, αν δεν έρχεται για τα μπάνια του, γιατί να μας επισκέπτεται? Ως νικητής? Όπως έκανε ο Αδόλφος Χίτλερ στο Παρίσι, ειπώθηκε κι αυτό! Συμμερίζομαι την σιωπηρή σου αγανάκτηση, καλό μου πληκτρολόγιο.

Έκτακτη ανακοίνωση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

160% ακριβότερο το βιομηχανικό ρεύμα στην Ελλάδα από τη Γαλλία

http://www.capital.gr/News.asp?id=1836844

Οι Γάλλοι έχουν ρεύμα από πυρηνικά, εμείς είχαμε φθηνό ρεύμα από λιγνίτη και υδροηλεκτρικά, κάτι καραγκιόζηδες μπλόκαραν τον λιθάνθρακα, και παίζουμε με το αέριο και τα αιολικά του Περιστέρη, του Κοπελούζου, του Μπόμπολα, του Μυτιληναίου "επιχειρηματιών" της Μεταπολίτευσης, με Ζερβούς στην ΔΕΗ και το λόμπυ του αερίου και των αιολικών στην ΡΑΕ.

Η "Ευρώπη" είναι μία απάτη υπέρ Γερμανών και Γάλλων, και κυρίως υπέρ των εξαγωγών τους. Εμείς εξάγουμε φραπέδες και λάϊφστάϊλ, ο ένας στον άλλο. Έχουμε εκχωρήσει και εκχωρούμε κάθε παραγωγική και ανελαστική δραστηριότητα, με αντάλλαγμα να παριστάνουν 5-10 γύφτοι-ελίτ τους "Ευρωπαίους".