Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ο Αύγουστος των κυβερνητικών θαυμάτων!

Όμορφος κόσμος, ηθικά-αγγελικά πλασμένος με ισότητα, δικαιοσύνη, υγεία, παιδεία για το λαό, ίσες ευκαιρίες στη ζωή και ανθρώπους γύρω μας που νοιάζονται για το καλό μας!!!
Ζούμε στον παράδεισο και δεν το έχουμε καταλάβει, διαβάζοντας τις εφημερίδες διαπιστώνω πως όλα οδηγούν στην έξοδο από την κρίση και θέλω να το δείτε και εσείς.

1. Τον Αύγουστο θα λειτουργήσει η δημόσια τηλεόραση και το 80% των εργαζομένων θα είναι από την καταργημένη ΕΡΤ ενώ έχουν κατατεθεί πάνω από 4000 αιτήσεις.
Υπάρχει μία ταχύτητα πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα, την οποία όλοι πρέπει να θαυμάσετε και μη σας περάσει από το μυαλό πως είναι γνωστοί ήδη οι υποψήφιοι, για όσους δε γνωρίζουν το χώρο η σκέψη σας αυτή είναι αδιανόητη.

ΗΠΑ: Ράπερ πυροβόλησε φίλο του ως «θυσία» για τους Illuminati

Ο 27χρονος ράπερ Wafeeq Sabir El-Amin, από την Βιρτζίνια καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης από δικαστήριο της κομητείας Henrico, για την απόπειρά του να «θυσιάσει» έναν φίλο του με την ελπίδα να ενταχθεί στους Illuminati, μια κίνηση που σύμφωνα με το σκεπτικό του, θα βοηθούσε την εξέλιξή του στον χώρο της ραπ. Η υπόθεση είχε χαρακτηριστεί «περίεργη», «παράξενη» και «εκκεντρική».

Ο El-Amin πυροβόλησε τον φίλο του τον περασμένο Δεκέμβριο, μέσα σε ένα σπίτι που είχε μετατραπεί σε στούντιο ηχογράφησης. Σημαδεύοντας με το όπλο του το φίλο του, ο Ελ-Αμίν είπε τις λέξεις «είσαι η θυσία μου» πριν πυροβολήσει. Ο άνδρας πυροβολήθηκε στο χέρι, και κομμάτια από τα οστά του εξοστρακίστηκαν στο μάτι του, αλλά ήταν σε θέση να παλέψει για να αποσπάσει το όπλο από τον Ελ-Αμίν και να τον πυροβολήσει στην κοιλιακή χώρα, πριν φύγει μακριά.