Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Βρες το λάθος της Έλενας Ακρίτα (Νο 2)

 

(στον νόμο του 1965 για την προσωπική σύνταξη της κ.Ακρίτα, έχει ενδιαφέρον ποιοι άλλοι -εκτός του Γ. Παπανδρέου- υπογράφουν:)

Πάπας προς Πούτιν: Μην δημιουργήσεις πρόβλημα στο σχέδιο της χιλιετίας

«Τον πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία», είχε πει ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός, όταν θέλησε να αναφερθεί σε μία σκοτεινή περίοδο της ανθρωπότητας, στην οποία η Ελλάδα θα υπέφερε…
Και όπως φαίνεται, ο νέος Πάπας παρουσιάζει ιδιαίτερα «χαρακτηριστικά», αφού είναι –τουλάχιστον- διπρόσωπος και για πολλούς εκφραστής του σκοταδισμού, του νεοταξισμού και της παγκοσμιοποίησης.

Είναι απίστευτο το γεγονός ότι, παρ' όλο που έγινε λόγος για την επιστολή αυτή σε αρκετά δημοσιεύματα, δεν συζητήθηκε - αναλύθηκε ακόμη από κανένα δημοσιογράφο σε κανένα μέσο ενημέρωσης (και μάλλον δεν προβλέπεται να γίνει κάτι τέτοιο).

Ο ευρωψεκασμένος

Εχομεν καυτά νέα από τας νήσους Γκαλαπάγκος! Το «ιγκουάνα» (όπως αποκαλεί τον Κώστα Σημίτη ο Γιώργος Τράγκας) πήγε στο διήμερο μνημόσυνο της πασοκάρας. Δεν έγινε γνωστό αν τσάκισε τα παξιμαδάκια, αν καβάντζωσε κόλλυβα για να τα φάει αργότερα κι αν έγινε ντίρλα από τα κονιακάκια. Ωστόσο, έγινε παγκοίνως γνωστό ότι μίλησε. Μεταξύ άλλων είπε: «Η υποτίµηση των πολιτών υποτιµά τη χώρα. Η συγκάλυψη της αλήθειας από τους πολιτικούς δηµιουργεί µια κοινωνία η οποία δεν µπορεί να λύσει τα προβλήµατά της. Που γίνεται έρµαιη δηµαγωγών, τσαρλατάνων, που πιστεύει σε “ψεκασµούς”, προσβλέπει σε σβάστικες και ελπίζει σε µάγους µε ταχυδακτυλουργίες που θα βρουν από το πουθενά χρήµατα και πετρέλαια».

Οι Γερμανοί επαναστατούν κατά της Γερμανικής «Πράσινης Ενεργειακής Επανάστασης» (μα απάτη ήταν, και είναι)

forbes.com
Οι Γερμανοί καταναλωτές ήδη πληρώνουν το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη (έχουν τις πιο πολλές ΑΠΕ -- που όμως εξακολουθούν να είναι ενεργειακά ασήμαντες), το ρεύμα θα ακριβαίνει κι άλλο αν συνεχίσει αυτό το αστειάκι, και οι πολιτικοί είναι σφηνωμένοι ανάμεσα στο Πράσινο λόμπυ που ισχυρίζεται ότι θα σώσει τον Κόσμο, και τις εταιρίες ηλεκτρικού που προειδοποιούν ότι δεν θα έχουν ρεύμα -- με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την απασχόληση.