Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Αγαπάτε τους φίλους σας

Η αγάπη προς τους φίλους είναι ακριβή. Εγώ μιλώ για την αληθινή, θεία αγάπη. Βοήθησε το φίλο σου για το καλό -και ζήτησε τη βοήθειά του για το καλό- μόνον αυτό μπορεί να από ονομαστεί πραγματική φιλική αγάπη. Επιθυμώ το φίλο όχι για να κολακεύει τις αδυναμίες μου και να σκεπάζει και να δικαιολογεί τα λάθη μου αλλά, αντίθετα, να με διορθώνει στο κακό και να με υποστηρίζει στο καλό. Τέτοια φιλία είναι καθαρτήριο, στο οποίο ο άνθρωπος καθαρίζεται από τις άγριες και χαμηλές συνήθειες και διαθέσεις. Η φιλία είναι πιο απαραίτητη στην ψυχή παρά στο σώμα. Στη θλίψη η σκέψη του φίλου φέρνει ευχάριστη όψη στο πρόσωπο. Στο νεκρικό κρεβάτι η παρουσία του φίλου ομορφαίνει το πρόσωπο του θανάτου. Η φιλία είναι πάντοτε η ζωοδότρα πνοή του αγγέλου που μας παρακολουθεί στη ζωή, που μας σηκώνει όταν πέφτουμε και μας εμπνέει όταν αποδυναμωνόμαστε.

Βάστα με να σε βαστώ...

"Να ζητήσω απ' τον κύριο πρωθυπουργό να με καλύψει για το θέμα των υποβρυχίων; Γιατί όχι το αντίστροφο; Να ζητήσει δηλαδή ο πρωθυπουργός να τον καλύψω εγώ;"
Είπε, με το γνωστό ύφος, η Αυτού Χυδαιότης, αντιπρόεδρος, υπουργός των εξωτερικών, και πρόεδρος του ΠαΣοΚ!

Καταλάβαμε όλοι;
Οι δυό τους είναι δεσμευμένοι ο ένας απέναντι του άλλου με μυστικά αξιόποινα, σφιχταγκαλιασμένοι σ' έναν ανόσιο χορό αλληλοεκβιασμών!

Και έχουν την απαίτηση, οι προφανώς έχοντες λερωμένη την φωλιά τους, να θεωρούνται αξιόπιστοι, και να κυβερνούν μιά χώρα σέρνοντας τον λαό της στην εξαθλίωση!

Τα δίκτυα των ΗΠΑ και οι «αντισυνωμοσιολόγοι»

Όταν τολμήσεις να γράψεις στην Ελλάδα ότι οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες κάνουν πάρτι, ελέγχουν τα πάντα (κυρίως κράτος-παρακράτος-ΜΜΕ) και σκηνοθετούν ποικίλα πολιτικά παιχνίδια και τρομοκρατικές προβοκάτσιες, ξεπετάγονται τα πολύχρωμα «παπαγαλάκια» με πρωτοπόρους τις "εστίες" της αμερικάνικης πρεσβείας (ο νοών νοείτω) και κράζουν: Συνωμοσιολογίες!!!

Σε κάθε γεγονός που από μόνο του κραυγάζει, τα «παπαγαλάκια» πιπιλίζουν την ίδια αφοριστική καραμέλα εναντίον κάθε ανάλυσης του γεγονότος. Την καραμέλα της συνωμοσιολογίας: Μια καραμέλα που ξεπλένει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ που ασκούν το κράτος και ο μυστικές υπηρεσίες.

Το κόμμα της Φραπελιάς

Δάκρυα χαράς έφερε στα μάτια των απανταχού stand up comedians της επικράτειας η είδηση για την δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης, την ιδρυτική διακήρυξη της οποίας, συνυπέγραψαν 58 (αυτοαποκαλούμενες) “προσωπικότητες”.

Ρίχνοντας μια ματιά στα ονόματα, δεν είναι δυνατόν να μην κλάψεις (από τα γέλια). Ένας αχταρμάς από παλαιοπασόκους, ζόμπι του Σημιτισμού, με γαρνιτούρα μερικούς τηλεοπτικούς και καλλιτεχνικούς μαϊντανούς.

Εκ των επικεφαλής της κίνησης, είναι ο γυρολόγος της πολιτικής, Νίκος Μπίστης, που συνεχίζει να καταρρίπτει, το ένα μετά το άλλο, τα ρεκόρ αλλαγής κομμάτων, καθώς είναι το 58ο κόμμα στο οποίο συμμετέχει (χωρίς να συνυπολογίζεται το MEGA, απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του).