Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από την Ορθόδοξη ενορία Loitokitok της Κένυας.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται μας στάλθηκαν από τον π.Μάρκο που είναι κληρικός της Μητρόπολης Κένυας.Ο π.Μάρκος διακονεί στην ορθόδοξη ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό Loitokitok στην έρημο της Κένυας.Η ενορία αριθμεί σήμερα 250 ορθόδοξους, που είναι πολύ φτωχοί και αναλφάβητοι.Επίσης υπάρχουν πολλά ορφανά παιδιά,που τα φροντίζουν ο π.Μάρκος και η πρεσβυτέρα του.


Είμαστε όλοι φυλακισμένοι σε μια εικονική οικονομική πραγματικότητα.

Η ζωή μας είναι άμεσα εξαρτημένη από δύο κύριους παράγοντες. Την πληροφόρηση και το χρήμα. Εκείνος που κατέχει αυτούς τους δύο παράγοντες, ασκεί άμεση εξουσία πάνω μας και κατευθύνει τις ζωές μας. Σε ότι αφορά τον πρώτο παράγοντα, την πληροφόρηση από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, και την υπνωτική εξάρτησή μας από αυτά, το βιώνουμε όλοι στον καναπέ μας, όταν πιστεύουμε ότι μας ψεκάζουν ενώ στην πραγματικότητα έχουμε αδρανοποιηθεί εγκεφαλικά. Ας δούμε όμως, τι συμβαίνει με τον άλλο παράγοντα, το χρήμα, και πως είμαστε όλοι αιχμάλωτοι ιδιωτών εξουσιαστών.

«Ζούγκλα»: το ντεκόρ της «τρομοκρατικής» σκηνοθεσίας;

Έσπευσε τάχιστα και η Χρυσή Αυγή να δώσει, από το άλλο «άκρο», άλλοθι στο εκτρωματικό μαγείρεμα των μυστικών υπηρεσιών: Τη νέα υπογραφή της CIA…
Κινήθηκε εσπευσμένα, λοιπόν και η Χρυσή Αυγή, πάνω στους τροχούς του διατεταγμένου ρόλου της:
«Το άθλιο και ανόητο μανιφέστο των θρασύδειλων δολοφόνων αποδεικνύει πως ανήκουν στην εγκληματική ιδεολογική μήτρα της άκρας αριστεράς…»

Καμία έκπληξη για μας. Έχουμε αναλύσει κουραστικά ότι το παρακρατικό αυτό κατασκεύασμα είναι το άλλο «άκρο» της τρομοκρατικής σκηνοθεσίας των μυστικών υπηρεσιών, του καθεστώτος του 4ου Ράιχ συνολικά.