Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Δεκάδες οι άνδρες των ΜΑΤ στα Τρίκαλα …Λές και κατέβηκε ο «Γιανγκούλας»

Δεκάδες οι άνδρες των ΜΑΤ και της Ασφάλειας στα Τρίκαλα μεταφερόμενοι από όλη την Θεσσαλία και όχι μόνο, αφού γεροντότερος αναρωτήθηκε αν κατέβηκε ο περιβόητος ληστής Γιανγκούλας …Άσε που κάποιοι διέδωσαν οτι έπιασαν τον Παλιοκώστα και τον μεταφέρουν στις Φυλακές των Τρικάλων.

Τίποτε από όλα αυτά, απλά ο Βαγγέλας ήρθε στα Τρίκαλα και μετά από το κάζο της Λάρισας φρόντισε και πήρε τα μέτρα του...

Οι Αστυνομικοί απέκλεισαν ολόκληρο τετράγωνο ενώ στα α τοπικά ΜΜΕ να πέφτει το γέλιο της Αρκούδας …Άσε που στην αίθουσα δεν πέρναγες αν δεν ήσουνα γνωστός …Είχε προηγηθεί βλέπεις και τηλεφωνική επιστράτευση των παλιών και γνωστών Πασόκων του νομού!


Μπροστά για να φαίνονται οι γνωστοί ευεργετηθέντες κατά καιρούς του κόμματος και με φάτσα κάρτα την διορισμένη Υπερπεριφερειάρχη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπη Γερακούδη. (απόφοιτος των Τ.Ε.Ι Καβάλας … «ΚΑΤΕΕ» τα λέγανε όταν τα τελειώσε) που μας έκανε να θυμηθούμε τον Γιώργο που ούρλιαζε οταν ανέλαβε την διακυβέρνηση της Χώρα το σύνθημα: (Οι Άριστοι και όχι οι Αρεστοί)


Αλήθεια που θα ήταν η κυρία αν δεν ήταν στο Πασόκ με τα προσόντα που διαθέτει; (Κρίμα στα παιδιά που τρέχουν για Πτυχία στα ΑΕΙ και μεταπτυχιακά σε Ελλάδα και Εξωτερικό)

Τι ζήτησε ο Βαγγέλας απο τους χειροκροτητές; Να πάνε και να ψηφίσουν την ΕΛΙΑ γιατί πρέπει να πάρει ποσοστά για να να συμμετέχει στην Κυβέρνηση, αυτό τον κόφτει και τίποτα άλλο …
Κυριακή Κοντή γιορτή Βαγγέλα καρτέρα και σου έρχεται

Η μεταφορά ακριβώς των λόγων του Βαγγέλα (από το τοπικό site Trikalavoice.gr)που από ότι φαίνεται και από την έκφρασή του προσώπου πρέπει να τραβάει και μεγάλο ζόρι …


Το μεγάλο στοίχημα των Ευρωεκλογών δεν είναι αν θα είναι πρώτο κόμμα η Ν.Δ. ή ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το ποσοστό της ΕΛΙΑΣ και αν θα μπορέσει η παράταξή μας να συμμετέχει επί ίσοις όροις στη Κυβέρνηση. Αυτό πρέπει να καταλάβουμε και αυτό το μήνυμα πρέπει να στείλετε σε όλους»

Τίτλοι των Τοπικών ΜΜΕ
Πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα στα Τρίκαλα για την προστασία του …Ευάγγελου Βενιζέλου
ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας)
Σε κλοιό αστυνομικών σήμερα το Επιμελητήριο Τρικάλων για τον Βενιζέλο (Video)

veteranos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου