Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Τι του λείπει του ψωριάρη; Μη επανδρωμένο μαργαριτάρι

Μήπως γέμισε η Ελλάδα λεφτά και δεν το έχουμε καταλάβει; Μήπως ρέει το χρήμα άφθονο και έχουμε καβάτζα να κάνουμε καμιά προμήθεια μιας και πέρασε καιρός από την τελευταία;

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Καθημερινή την Κυριακή που αποκαλύπτει σχέδιο της κυβέρνησης και ειδικότερα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την απόκτηση μη επανδρωμένων αεροσκαφών που θα περιπολούν στα σύνορα για λαθρομετανάστες αλλά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στον αστικό ιστό.

Είναι τα γνωστά drones που έχουν πολλές προηγμένες χώρες κι ως τέτοια και η Ελλάδα μπορεί να πάρει μερικά. Τι του λείπει του ψωριάρη; Μη επανδρωμένο μαργαριτάρι.

Η εφημερίδα μας ενημερώνει επίσης ότι μια ισραηλινή εταιρεία η Israel Aerospace Industries είχε κάνει και επίδειξη το 2012 στο Άκτιο. Επίσης μας ενημερώνει ότι το 2012 η Τουρκία είχε δώσει 100 εκατ. ευρώ για να αγοράσει 10 Heron. Οπότε υπολογίστε κάπου τόσα ή και περισσότερα για να… ντυθούν με τα ελληνικά χρώματα τα εν λόγω αεροσκάφη. Το πλήρες ρεπορτάζ δεν θα μπορούσε να μην έχει πληροφορίες για το πόσο φοβερά είναι τα drones και επομένως πόσο καλό θα κάνει ο κ. Κικίλιας που είναι και νέος υπουργός Δημόσιας Τάξης να… ακούσει την εφημερίδα του Φαλήρου.

Παλιά και δοκιμασμένη συνταγή από τότε που γεννούσανε και τα κοκόρια. Οι εφημερίδες δεν .... λειτουργούν ως ντίλερ των εμπόρων όπλων ανά τον κόσμο. Α πα πα... Απλά κάνουν… ρεπορτάζ και αποκαλύπτουν μυστικά που τους είπε κάποιος στρατηγός, κάποιος αξιωματούχος κ.λπ. Τι να θέλει άραγε η Καθημερινή και προμοτάρει με τόσο απροκάλυπτο τρόπο τα ισραηλινά αεροσκάφη; Γιατί η Ελλάδα τα έχει τόσο ανάγκη ώστε να τα προμηθευτεί; Θα υποκύψει άραγε ο νεαρός υπουργός κ. Κικίλιας και όλη η κυβέρνηση γενικότερα. Πολύ αμφιβάλλουμε αφού δεν υπάρχει… σάλιο ούτε για να επιστραφούν αυτά που απαιτούνται από τις δικαστικές αποφάσεις. Αν δε τολμήσουν να κάνουν προμήθειες, έστω κι αν πιέζονται από διάφορα συμφέροντα, θα πρέπει να ξέρουν ότι ο… Ακης τους βλέπει από τα κάγκελα.

antinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου