Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Θα πάει και ο Κόκκαλης με τον Μώραλη στο Μαξίμου;

Η είδηση διέρρευσε χθες από την κυβέρνηση και έλεγε ότι ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης θα συναντηθεί σήμερα στη 13:00 το μεσημέρι με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση πραγματοποιείται ύστερα από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, ο οποίος ζήτησε να δει τον Γιάννη Μώραλη και θα επικεντρωθεί στα σημαντικά θέματα που απασχολούν την πόλη του Πειραιά.

Δηλαδή ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τον Μώραλη να πάει στο Μαξίμου κι όχι το αντίθετο όπως θα ήταν φυσικό. Να φανταστούμε ότι η συζήτηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα μπορέσουν για παράδειγμα να συζητήσουν για το πώς θα αναβαθμιστεί το λιμάνι. Πώς θα μπορούσε να μοιραστούν σωστά τα κονδύλια για τον Πειραιά.

Και μέσα σε όλη αυτή τη συζήτηση ο πρωθυπουργός, που είναι Ολυμπιακός θα μπορέσει να μάθει από πρώτο χέρι για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού. Θα «πιάσει» στο λιμάνι ο Αμπιντάλ; Θα έρθει ο Κρίκιτς από την Μπαρτσελόνα; Θα φύγει ο Μανωλάς και θα φέρει… τύχη στον Θρύλο ο Φορτούνης; Όποιος ξέρει από κοντά τον Μώραλη έχει να λέει για την…ευφράδειά του σε ότι αφορά τα ποδοσφαιρικά. Άλλωστε ήταν χρόνια επικεφαλής στα εισιτήρια, κολλητός με τη Θύρα 7, μέχρι που έπιασε την καλή κι έγινε αντιπρόεδρος επί Κόκκαλη, πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα επί Μαρινάκη και φυσικά δήμαρχος.

Και τώρα; Τι μεγαλεία είναι αυτά. Ο κλητήρας έγινε δήμαρχος και περνά την πόρτα του Μαξίμου, όχι από δικό του αίτημα αλλά επειδή τον ζήτησε ο Σαμαράς;

Να φανταστούμε ότι ο πρωθυπουργός θα καλέσει άμεσα και τον Καμίνη, τον Μπουτάρη, τον δήμαρχο της Πάτρας και γιατί όχι και τον δήμαρχο του Ηρακλείου που έχει και λιμάνι.

Μα καλά έχουμε τρελαθεί τελείως; Από πότε ο δήμαρχος Πειραιά, το βασικό όργανο ενός επιχειρηματία, αποδεδειγμένα και χωρίς αμφιβολία, να προσκαλείται στο Μαξίμου; Πότε πήγε για παράδειγμα ο Μιχαλολιάκος εκεί πέρα; Και τι σόι στήριξη είναι αυτή που αποφάσισε να του παράσχει η κυβέρνηση; Η παράταξη του Μώραλη και του Μαρινάκη δεν αγκαλιάστηκε προεκλογικά με τον μισό ΣΥΡΙΖΑ κι έκανε συμφωνίες ανταλλαγής ψήφων; Ξεχάστηκαν όλα αυτά; Δόθηκε συγχωροχάρτι; Και γιατί; Θα περιμένουμε με αγωνία τι θα βγει από αυτή την συνάντηση και πώς θα καμαρώνει σαν «παγώνι» ο Μώραλης έξω από το Μαξίμου.

Η πληροφορία ότι θα τον συνοδεύει και ο Μαρινάκης είναι ανακριβής. Αυτός έχει άλλα προβλήματα. Με τη δικαιοσύνη…

Για τον Κόκκαλη δεν ξέρουμε. Μπορεί να τον δούμε κι αυτόν να επισκέπτεται το Μαξίμου κάποια μέρα....

antinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου