Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Το blog που αγαπά τον Παπανδρέου δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον...

Το blog που αγαπά ΔΝΤ. Μας ετοιμάζουν με το ζόρι το παλικαράκι των τοκογλύφων για την καθυστέρα! Ο Τσίπρας είναι αγράμματος και τσιράκι των τοκογλύφων. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ελπίδα.

Το ΠΑΣΟΚ είναι κρατικός μηχανισμός και ΟΧΙ κόμμα! Αυτός ο κρατικός μηχανισμός τώρα πήγε Σύριζα με την βοήθεια του Παπανδρέου!

Το θέμα είναι να ξυπνήσει ο κόσμος. Αυτό μετρά γιατί διαφορετικά είναι φαύλος κύκλος.

Δεν είναι δυνατόν ο κόσμος να περιμένει από τους πλούσιους συνδικαλιστές του Παπανδρέου μέλλον... Αυτοί οι συνδικαλιστές είναι που σήμερα στελεχώνουν το Σύριζα. Αυτοί οι συνδικαλιστές που όταν ο Παπανδρέου μας έβαζε στο ΔΝΤ είχαν σιωπήσει. Οι γνωστοί κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες που γλίτωσε ο Σαμαράς που ανήκουν αλήθεια;; Γιατί τα blogs που υποτίθεται είναι κατά του ΔΝΤ δεν τα γράφουν αυτά;; Γιατί τόση υποκρισία;; Έχουν κάτι να κρύψουν;; Συμφέρον μήπως; Δεν έχουν ενοχές; Πως είναι δυνατόν να κάνουν κριτική στον Παπανδρέου και ΟΧΙ στους ανθρώπους του Παπανδρέου που μας γονάτισαν;; Πως γίνεται να κάνουν κριτική στους Σαμαράδες (καλά κάνουν) και ΟΧΙ στους υπουργούς Καραμανλή που μας δούλεψαν;; Τι συμβαίνει;;

Δεν είναι μέλλον ο Τσίπρας μαζί με τους Αμερικανούς συμβούλους του... Ο Τσίπρας που γλίτωσε τον Παπανδρέου... χρεώνοντας ΟΛΕΣ τις ευθύνες στον Παπακωνσταντίνου... με σκοπό να εξασφαλίσει ταξίδι στο Brookings! O Tσίπρας που κάνει γαργάρα τα πάντα... και δίνει ραντεβού σε λέσχες με ανθρώπους των Ρότσιλντ.

Δεν είναι μέλλον ο Καραμανλής για Πρόεδρος της Δημοκρατίας!… Ηγέτες “ναι σε όλα” δεν υπάρχουν! O ήσυχος τύπος που δεν μιλάει, αλλά με συνέπεια πάντα προδίδει τον λαό του, ανοίγει το στόμα του μόνο για να σαβουρώσει...

Πρέπει να σταματήσει η βλακεία και να ξυπνήσει ο κόσμος!

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, ταυτίζουμε τη σιωπή με την ενοχή…

perimajestic.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου