Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΚΚΕ: Το κόμμα που επιδιώκει δικτατορία

Όποιος δεν αγοράσει κουπόνια του
ΚΚΕ θα έχει να κάνει μαζί μου!
(To απροκάλυπτα αντιδημοκρατικό καταστατικό του ΚΚΕ αποδεικνύει ότι η «Δικαιοσύνη» στην Ελλάδα είναι λέξη κενή περιεχομένου. Ένα πρόσχημα, θεσμικό κέλυφος για να προσφέρεται στις δυνάμεις που δυναστεύουν τον ελληνικό λαό η επίφαση της νομιμότητας. Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να κρίνεται νόμιμη η λειτουργία ενός κόμματος που έχει ως καταστατικό σκοπό τη δικτατορία του προλεταριάτου. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι εμείς, η Κούβα και η Β. Κορέα ανήκουμε, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στο σιδηρούν παραπέτασμα - ακόμα και μετά την εξαΰλωσή του!)

Αν έχετε παράξενα γούστα, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στην ιστοσελίδα του ΚΚΕ. Αν δεν ξέρετε τι είναι το ΚΚΕ, να ενημερωθείτε ότι: είναι το μοναδικό κόμμα στον γαλαξία που δεν έχει καταδικάσει τα παλαβά που γίνονται στη Βόρειο Κορέα, διότι, όταν και αν μπορέσει, μάλλον θα αποπειραθεί να κάνει τα ίδια. Και αν δεν το πιστεύετε, θα σας κάνει καλό η τσάρκα στα κόκκινα λημέρια του ίντερνετ. Εκεί, στη διεύθυνση http://www.kke.gr/taytothta/, θα βρείτε το καταστατικό του κόμματος που λέει:

«Στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, η δικτατορία του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση. Το ΚΚΕ φιλοδοξεί να δώσει όλες του τις δυνάμεις για την οικοδόμηση της ανώτερης αυτής κοινωνίας, έχοντας πλήρη συνείδηση ότι θα είναι έργο της ίδιας της εργατικής τάξης, επικεφαλής όλων όσοι υποφέρουν από την εξουσία του κεφαλαίου, και της ουσιαστικής συμμετοχής τους, τόσο στον αγώνα για την κατάκτησή της όσο και στη διαφύλαξη και στερέωσή της». Το έπιασες το υπονοούμενο; ΕΣΣΔ αλά γκρέκα!

Δεκεμβριανά

Λίγο παρακάτω, οι φωστήρες του Κουτσούμπα λένε ότι το κόμμα τους συνειδητοποιεί το δίδαγμα ότι «η ταξική πάλη συνεχίζεται μέχρι την κατάργηση κάθε πηγής κοινωνικής ανισότητας, κάθε ατομικής ιδιοκτησίας μέσων παραγωγής. Το ΚΚΕ καθοδηγείται από τα διδάγματα των ταξικών αγώνων στην Ελλάδα, τους ηρωικούς αγώνες των ΕΑΜ - ΕΛΑΣ την περίοδο της Κατοχής και του Δεκέμβρη 1944 και ιδιαίτερα τον κορυφαίο αγώνα του ΔΣΕ 1946-1949».

Σε ελεύθερη μετάφραση αυτό σημαίνει ότι: α) Πολύ θα ήθελαν να μας κάνουν κάτι από Πολωνία του Ψυχρού Πολέμου (κατάργηση ατομικής ιδιοκτησίας μέσων παραγωγής) και β) τους άρεσε πολύ η αιματοχυσία των Δεκεμβριανών και του 1946-1949 και θέλουν να τα επαναλάβουν!

Απορίας άξιον είναι πώς ο Αρειος Πάγος έκανε δεκτό τέτοιου είδους καταστατικό που προσβάλλει ευθέως το πολίτευμα. Επίσης αξιοπερίεργο είναι πώς η δημοκρατικά «ευαίσθητη» Ευρωπαϊκή Ενωση δεν έχει ασχοληθεί ποτέ, έστω με τη δημοσιοποίηση μιας ανακοίνωσης, με τα ορφανά του Στάλιν και τους νοσταλγούς του Τσαουσέσκου.

Ισως να μην παίρνουν τόσο στα σοβαρά τα κόμματα που δεν μπορούν να συντηρήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις και πουλάνε τις συχνότητές τους σε υπεράκτιες εταιρίες.

adiavroxoi.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου