Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Σε ...καλό δρόμο για την πρωθυπουργία ο Τσίπρας...

...τον κατηγορούν οι ευρωπαίοι...

Οι προηγούμενοι

Και πάνω που σκέφτεσαι ότι ο Βενιζέλος τα έχει πει όλα και τα έχει κάνει όλα, κάτι νέο ξεστομίζει και σε εκπλήσσει. Χτες ο πρόεδρος του όποιου ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «εμμονική διεκδίκηση κατάληψης της εξουσίας». Ποιος; Ο άνθρωπος που αντιπολιτεύεται τον εαυτό του και κατηγορεί τους νόμους που ψήφισε!

Ο άνθρωπος που ομολόγησε ότι ο ίδιος και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν τα μέτρα των Μνημονίων αδιαφορώντας για το αν θα εφαρμοστούν και με ποιες επιπτώσεις, αλλά για να παραμείνει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, έρχεται σήμερα και κατηγορεί άλλους για εξουσιαστικές εμμονές. Αυτός που μας λιάνισε τις ζωές για να γίνει αντιπρόεδρος στη σημερινή κυβέρνηση. Αυτός που παζάρεψε κάθε «ναι σε όλα» της καταστροφής μας για να κερδίσει τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Φτώχυνες λίγο και φωνάζεις;

Συμβουλή για αναγνώστες με εύθραυστη κατάσταση υγείας: Λάβετε ανά χείρας τα υπογλώσσιά σας, κάντε ένα τάμα στον άγιο Φανούριο να σας φανερώσει κι άλλα αποθέματα υπομονής, γαλήνης, εγκαρτέρησης και συγχώρησης. Κάντε και τον σταυρό σας, προσευχόμενοι να μη γίνετε διηπειρωτικός πύραυλος άμα τη αναγνώσει των παρακάτω. Τώρα, διαβάστε τι είπε ο κοσμαγάπητος ελληνόφωνος δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega: «14% υποτίμηση του νομίσματος σε δύο μέρες σημαίνει ότι η χώρα φτώχυνε 14% σε δύο ημέρες. Εμείς φτωχύναμε 25% σε πέντε χρόνια και... φωνάζουμε!»