Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η ηγεσία του ΚΚΕ στο πλευρό της κυβερνητικής «εγκληματικής οργάνωσης»

Υπογραμμίζαμε, μεταξύ άλλων, στο προηγούμενο κείμενό μας: «Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Η κυβέρνηση τι είναι;»:
«Τα εγκλήματα της παρακρατικής συμμορίας του 4ου Ράιχ (Χρυσή Αυγή) ωχριούν μπροστά στα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της κυβερνητικής συμμορίας του 4ου Ράιχ…
Η Χρυσή Αυγή είναι μια «ομάδα κρούσης» του καθεστωτικού Συνδικάτου του εγκλήματος, η οποία αποτελεί το άλλοθι και τον προβοκάτορα του Συνδικάτου.
Το να ανεξαρτητοποιούμε μια ομάδα του Συνδικάτου και να την ανάγουμε σε Συνδικάτο, γινόμαστε νεροκουβαλητές των εγκλημάτων και των παιχνιδιών του Συνδικάτου: της κυβερνητικής συμμορίας και των αφεντικών της».

Ακριβώς, με αυτήν την ταχυδακτυλουργική μέθοδο της ανεξαρτητοποίησης και αυτονόμησης του παρακρατικού γραναζιού από την παρακρατική μηχανή, η ηγεσία του ΚΚΕ συγκαλύπτει και αθωώνει την κυβέρνηση των δωσίλογων:
Την κυβερνώσα «εγκληματική οργάνωση» (του 4ου Ράιχ).

Γιατί αρρωσταίνουμε;

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

"Τί κάνετε εσείς εδώ;" ρώτησε κάποιος επισκέπτης, τον μοναχό ενός μοναστηριού. "Εμείς τί κάνουμε εδώ;" απάντησε ο μοναχός. "Εμείς δεν κάνουμε κατάχρηση του κόσμου". Πράγματι ο μοναχός δε ζει, όπως όλος ο κόσμος, για ν΄ αρέσει στον εαυτό του. Ο μοναχός ζει για ν΄ αρέσει στο Θεό. Αν όλος αυτός ο κόσμος που δεν προσεύχεται και που αυτοκτονεί, επισκεπτόταν τα μοναστήρια, θα ήξερε πως υπάρχει κι άλλος τρόπος ζωής, εκτός απ΄ τον συνηθισμένο.

Ερχόμαστε σ΄ αυτόν τον κόσμο για να ζήσουμε μακρά κι ευτυχισμένη ζωή. Τα παιδιά γεννιούνται κανονικά με όλες τις δυνάμεις για να ζήσουν. Ο κόσμος μας δόθηκε για να κάνουμε καλή χρήση. Εμείς κάνουμε κατάχρηση κι αρρωσταίνουμε. Δεν χρησιμοποιούμε το σώμα μας γι’ αυτό που έγινε κι αρρωσταίνουμε. Η καρδιά μας έγινε για να αγαπάει με ανιδιοτέλεια. Εμείς ταυτίζουμε την ανιδιοτελή ενέργεια της καρδιάς με την μολυσμένη με ιδιοτέλεια ενέργεια της «λογικής» και γινόμαστε δούλοι των πραγμάτων, πράγμα που μας αρρωσταίνει, γιατί γεννηθήκαμε να είμαστε ελεύθεροι.