Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ολοι για τον σοσιαλισμό!


Δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος... Λίγο Γιάννο Παπαντωνίου να διαβάσει, μια αγόρευση (παλιά) του Τσοχατζόπουλου ν' ακούσει, λίγο Αντρέα να θυμηθεί, θα σπάσει.

Υπάρχει κανείς που δεν κατάλαβε γιατί γίνεται η “Επίθεση των αγορών”; CUI BONO?

Πάντα πίσω από τις φαρσοκωμωδίες θα κρίνουμε μόνο με έναν γνώμονα: ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ.

Τρεις σκοτεινές, μη εκλεγμένες προσωπικότητες, Στουρνάρας, Παπασταύρου, Χαρδούβελης πηγαίνουν να “διαπραγματευθούν” με την Λαγκάρντ. Για την “έξοδο” του ΔΝΤ.

24 ώρες μετά αρχίζει η “επιθεση των αγορών” και οι μαζικές πωλήσεις στο χρηματιστήριο. Πούλησε ο κυρ Μήτσος δεκαετή ομόλογα;

ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

Ελευθερία ή Θάνατος

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Θαυμάζω το λαό μας που βιώνει όσο κανείς άλλος λαός τη Χριστιανική Διδασκαλία. Οι αγώνες του για την ελευθερία είναι ο αψευδής μάρτυρας ότι ο λαός μας κατανοεί την ελευθερία ως αληθινή ζωή.

Η ελευθερία είναι ο προορισμός του ανθρώπου. Η ένωση με το Θεό, που είναι ελευθερία από την καταπίεση των αναγκών. Ο αρχαίος κόσμος όπως κι ο σύγχρονος δυτικός κόσμος θεωρεί ότι ο προορισμός του ανθρώπου είναι η ευδαιμονία, δηλαδή μια ουτοπία. Ευδαιμονία δεν υπάρχει παρά μόνο στην ένωση με το Θεό, στην οποία ούτε ο αρχαίος κόσμος, ούτε ο δυτικός κόσμος πιστεύει.

Εμείς επιδοτούμε το Γαλλικό, κρατικό, μονοπώλιο. Με λεφτά, γη, και μόνιμη υποβάθμιση

Σύνδεσμος
...Διότι, παρά την χρυσοπληρωμένη προπαγάνδα των αιολικών εταιρειών, δεν πρέπει να αγνοούμε ότι η ενέργεια που παράγεται από ανεμογεννήτριες εξαρτάται από το αν και πόσο φυσάει, ενώ τα συστήματα ηλεκτροδότησης λειτουργούν μόνο όταν υπάρχει ισορροπία, κάθε στιγμή, ανάμεσα στην παραγωγή και τη ζήτηση αλλιώς καταρρέουν (black out).

Οι ανεμογεννήτριες από μόνες τους δεν μπορούν να ηλεκτροδοτήσουν ούτε ένα χωριό. Έτσι, τα εργοστάσια που καίνε συμβατικά καύσιμα συνεχίζουν, υποχρεωτικά, να λειτουργούν προκειμένου να εξασφαλισθεί η παραγωγή συνεχόμενης σταθερής ενέργει­ας για κάθε στιγμή που την χρειαζόμαστε.